Yasak Elma Oyuncusu Eda Ece'nin Saklanan Görüntüsü Ortaya Çıktı!

Yasak Elma Oyuncusu Eda Ece'nin Saklanan Görüntüsü Ortaya Çıktı!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından tam not aldı. Yeni sezonda emin adımlar ile yoluna devam eden Yasak Elma dizisi reytinglerde de iyi bir başarı yakaladı. Ayrıca hikayesindeki zaman atlaması dışında kadroya yeni dahil olan oyuncularda izleyicilerden tam not aldı. İşte haberin tüm detayları...

Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyor. Yetenekli oyuncu Eda Ece dizi setinden yaptığı paylaşımlar ile takipçilerini de bir hayli memnun ediyor. İlginç görüntüleri ekranlara taşıyan Eda Ece, hayranlarının merak duygusunu daha da arttırıyor.

Eda Ece, takipçilerini yüzünü güldürdü

Yetenekli oyuncu Eda Ece yaptığı bir paylaşım ile Yasak Elma izleyicilerini güldürmeyi başardı. Eda Ece sosyal medya hesabı üzerinden Kumru karakteriyle diziye sonradan dahil olan Biran Damla Yılmaz ve Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay ile fotoğraf paylaştı. Eda Ece'nin paylaştığı fotoğraf ise oyuncuların yaşadığı talihsizliği gözler önüne serdi. Çağatay’ın Yıldız’ı Kumru ile aldatmasının ardından dizideki heyecan da yükseldi. Bunun ardından üç oyuncunun asansörde kalması işleri daha da keyifli hale getirdi.

Eda Ece'den takipçilerine dipnot

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, partneri ile fotoğraf paylaşarak . “Kocam ve sevgilisi” notunu düştü. Ünlü oyuncunun bu notu ise sevenlerini güldürmeyi başardı. Yasak Elma dizisinin gelecek bölümleri ile alakalı paylaşım yapan yetenekli oyuncu Eda Ece, hayranlarından tam not almayı başardı. Yasak Elma dizisi heyecan dolu sahneler ile ekranlara gelmeye devam edecek. Dizi severler ise Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde ne olacağını şimdiden merak ile bekliyor.