Yasak Elma Oyuncusu Eda Ece'den İtiraf Geldi! Ede Ece Hamile mi?

Yasak Elma Oyuncusu Eda Ece'den İtiraf Geldi! Ede Ece Hamile mi?

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma'da oynayan Eda Ece, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Eda Ece'nin çocuk ve evlilik açıklamaları heyecanlandırdı. Ünlü oyuncu evlenmek mi istiyor? Çocuk itirafı ile büyük bir şaşkınlık yarattı. Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisine de değindi.

Yasak Elma dizisinin başarılı oyuncusu Eda Ece, katıldığı bir programda önemli açıklamalara yer verdi. Dizide Yıldız'ı canlandırdığı için büyük bir kitleye erişim sağlamıştı. Hali hazırda rolünü canlandırmaya devam ediyor. Katıldığı programda ise özel hayatına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. Çocuk sorusu sorulduğunda öyle şeyler söyledi ki duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Çocuk mu İstiyor?

2 yıllık birlikteliği olan Eda Ece, Buğrahan Tuncer ile ilişkisini sürdürmekte. Basketbolcu sevgilisi ile ileride evlenmeleri durumunda, çocukları olur ise isminin sonuna Han ekleyeceğini söylemişti. Bu açıklama karşısında herkes Eda Ece'nin evlenmek isteyeceğini düşündü. Özellikle de hayranları bunu dile getirdi ve ne kadar mutlu olduklarını ifade etti. Sosyal medyada bir süre konuşulan bu açıklama, video şeklinde sayfalarda paylaşıldı.

Öpüşmeyi Sevmiyor!

Ayrıca çok ilginç bir konuya değinen Eda Ece, dizi içerisinde ve genel olarak öpüşmeyi sevmediğini ifade etti. Aşk sahnelerinde oynamaktan da hoşlanmadığını ifade etmesiyle beraber pek çok kişiyi güldürdü. Yasak Elma'da da bu yüzden aşkla ilgili sahnelerde çok fazla yer almadığı görülmekte. Ancak oyunculuk gereği, mecbur kalırsa elbette oynayacağını söyledi.