Yasak Elma Oyuncusu Diziden Bir Anda Ayrıldı! Yasak Elma Dizisine Yeni Oyuncu Geldi..

Yasak Elma Oyuncusu Diziden Bir Anda Ayrıldı! Yasak Elma Dizisine Yeni Oyuncu Geldi..

Yasak Elma dizisiyle ilgili şaşırtıcı bir karar alındı. Ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı belirtildi. Yerine gelen isim ise ikinci şoku yaşattı. Peki diziden kim ayrıldı? Fox TV'de yayınlanan dizide zorunlu nedenlerden dolayı bir ismin veda ettiği açıklandı. Onun yerine gelen isim ise şimdiden merak ediliyor.

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma'da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Başarılı oyuncunun diziye aniden veda etmesi gündem oldu. Geçireceği operasyon nedeniyle ekranlara veda etmek durumunda kalan oyuncu kim? Bir süredir oynayan ve seyircilerin beğenisini kazanan isim, 5. sezonda diziye dahil olmuştu.

Yasak Elma'dan Ayrılıyor!

Oyuncunun 3 haftalığına dizide olmayacağı belirtildi. Bu süre zarfında Yasak Elma dizisinde oynamayacak. Kendisinin yerine gelen ismin şimdiden belirlendiği vurgulanıyor. Erdal Bilgingen, operasyon nedeniyle bir süre ekranlarda gözükmeyecek. Erdal Bilgingen'in canlandırdığı karakter ise Doğan'ın yardımcısı olan Çetin. Dolayısıyla bu eksiklik dizide kendini göstereceği için yerine farklı bir oyuncu transferi yapıldı.

Diziye Yeni Oyuncu Katıldı

Erdal Bilgingen ayrılığının hemen ardından Ersel Şibel'in diziye katıldığı açıklandı. Böylelikle oyuncu değişimi yapılarak sorun kısa süre içerisinde halledildi. Eksiklik olmayacak şekilde hikayenin yeniden düzenlendiği belirtiliyor. Birbirinden başarılı isimlerin oynadığı Yasak Elma'da daha ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Herkes, Yıldız karakterinin yeni bölümde neler yapacağını merak ediyor.