Yasak Elma Nesrin Cavadzade Ayrılığı Nedeni Belli Oldu! Ünlü Oyuncu Sosyal Medyadan Paylaşım Yaptı!

Yasak Elma Nesrin Cavadzade Ayrılığı Nedeni Belli Oldu! Ünlü Oyuncu Sosyal Medyadan Paylaşım Yaptı!

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde önemli bir ayrılık yaşandı. Şahika karakterinin diziden neden ayrıldığı belli oldu. Peki Nesrin Cavadzade diziden gitmesiyle ilgili neler söyledi? Şahika neden ölüyor?

Yasak Elma dizisi sürprizlerle dolu bir finale imza atıyor. Dizide yaşanan olaylarla beraber set içi kavgaları gündeme geldi. Bir süredir Nesrin Cavadzade'nin diziden neden ayrıldığı soruluyordu. Ancak gerçekler bir süre sonra ortaya çıktı. Şahika karakterinin dizide ölümüne neden olan olay ise oldukça şaşkınlıkla karşılandı.

Yasak Elma Nesrin Cavadzade Neden Ayrıldı?

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncusu Nesrin Cavadzade'nin ayrılmasındaki neden açıklandı. Nesrin Cavadzade, belli başlı nedenlerden ötürü çekimlerin uzamasına sinirlendi. Ellerini üşüyen ünlü oyuncu seti terk etti. Daha sonra yönetmenden yetkili isimlere ve oyuncu arkadaşlarına kadar pek çok kişi onu aramayı denedi fakat ulaşamadılar.. Hakkında hızlı bir karar verildi ve finalde Şahika karakterinin ölmesi kararlaştırıldı.

Şahika'nın Cenazesi Ekrana Gelecek!

Şahika, Cansu'nun silahından çıkan kurşun ile hayatını kaybedecek. Böylelikle Şahika karakteri için bir cenaze düzenlenecek. Dizide önemli bir konumda olan ve başrolde yer alan Şahika'nın sonu geliyor. Nesrin Cavadzade'nin Fox TV dizisinden ayrılmasıyla ilgili somut bir açıklama yapmaması da üzücü. Hayranları kendisinden açıklama  beklerken sürekli olarak onlara destek mesajları için teşekkürler ettiği görülmekte.

Nesrin Cavadzade Ayrılıkla İlgili Konuşmadı!

Yasak Elma dizisinden sürpriz şekilde ayrılan Nesrin Cavadzade'nin neden ayrıldığı konusunda kendisinden herhangi bir söz duyamadık. Ancak sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda hayranlarını çok sevdiğini her şeyin güzel olacağını yazdığı görüldü. Ünlü ismin ani ayrılığı karşısında kendisinin de söyleyecek pek fazla şeyinin olmadığı düşünülüyor. Anlık bir öfke ile dizinin senaryosu adeta parçalandı. Oysa ki izleyiciler Şahika karakterinin varlığını önemsiyordu. Başrolde en fazla dikkat çeken üç isim Eda, Ender ve Şahika idi. Şimdi Yasak Elma dizisi tamamen final mi yapacak yoksa sezon finalinden sonra yeni sezon için hazırlıklara devam mı edecek göreceğiz. Böylesine kritik bir pozisyonda oynayan Şahika karakterinin ayrılığı dizinin geleceğini de etkileyecek.