Yasak Elma Eski Başrol Oyuncusu Diziye Tekrar Katıldı! Yasak Elma'da Neler Olacak Neler?

Yasak Elma Eski Başrol Oyuncusu Diziye Tekrar Katıldı! Yasak Elma'da Neler Olacak Neler?

Yasak Elma dizisini izleyenlerin merakla beklediği oyuncu haberi doğrulandı. Yasak Elma'da daha önce oynamış olan ünlü oyuncu diziye geri döndü. Yasak Elma'ya dönen oyuncu kim? Yasak Elma oyuncu transferi çok konuşulacak...

Yasak Elma izleyicileri bir süredir bu haberin resmileşmesini bekliyordu. Çünkü başarılı oyuncu diziden apar topar ayrılmış ve bu durum büyük tartışmalara neden olmuştu. Yasak Elma şu an için hala izlenebilir ve oldukça keyifli bir yapım olsa da eski başrol oyuncusunun yeri de farklıydı. Bu nedenle Yasak Elma'daki başrol oyuncusu haberi büyük ses getirdi. Peki Yasak Elma'ya geri dönen oyuncu kim?

Barış Kılıç Tekrar Yasak Elma'da!

Yasak Elma dizisinin başarılı oyuncusu olan Barış Kılıç, aylar süren ayrılığın ardından diziye geri döndü. Geri dönüşü büyük bir sevinçle karşılanan başarılı oyuncunun dizinin reytinglerini artırabileceği kaydediliyor. Kendisinin ayrılmasından sonra da dizi bir müddet daha az izlenmişti. Ancak dizideki değişimlerin gerek senaryo ve gerek oyuncu bazında etkili olması nedeniyle bu durum kısa sürede toparlanmıştı.

İnkar Etti Ama Gerçek Ortaya Çıktı!

Barış Kılıç'ın ilk başta reddettiği Yasak Elma'ya katılma haberi daha sonra bizzat yapımcının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama ile doğrulandı. Böylece sevilen diziye yeni bir oyuncu takviyesi daha gerçekleşti. Ancak diğer oyuncu transferlerinden farklı olarak eski bir ismin diziye katıldığı belirtildi. Diziyi izleyenler Barış Kılıç'ın katılmasından sonra ne gibi farklılıkların yaşanacağını merak ediyor. Ender ve Kaya arasındaki iletişimin nasıl olacağı ve gelişeceği de dizinin gidişatını etkileyecek. Dizide önemli bir karaktere hayat veren Barış Kılıç'ın artık eksik kalan hikayesini doldurması için kendisine önemli bir fırsat verildi. 

Barış Kılıç Diziye Ne Zaman Katılacak?

Barış Kılıç'ın yeni bölümle beraber dizide yerini alacağı düşünülüyor. Böylelikle sevilen oyuncunun çok fazla vakit geçmeden dizide karakterini canlandırması beklenmekte. Yasak Elma'nın bu bölümü reyting anlamında önemli bir yükselişe sahne olabilir. Bakalım gerçekten de Barış Kılıç'ın varlığı büyük etki yaratacak mı? Ender, Şahika ve Yıldız üçlüsüne yeni bir isim daha dahil oldu.