Yasak Elma Dizisinin  Yeni Sezonu Ortalığı Fena Karıştıracak! İhanetler Bir Bir Ortaya Çıkıyor!

Yasak Elma Dizisinin Yeni Sezonu Ortalığı Fena Karıştıracak! İhanetler Bir Bir Ortaya Çıkıyor!

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma yeni sezonuyla ekranlara gelmeye başladı. Ekranlara gelmesiyle ihanetin ardı arkası kesilmedi soluklar tutuldu. Yasak Elma dizisinde kim ihanet etti? İhanetin bedeli ne olacak?

Yasak Elma dizisi yeni sezonla ekranlara bomba gibi geldi. Beklenmedik olaylar yaşandı. Çağatay karakteri bu sezon ön planda yer alıyor. Yılmaz Kumru karakteri ise diziye heyecanlı bir giriş yaptı. Yıldız karakteri ise büyük bir şoka uğradı..

YILDIZ NASIL BİR KARAR ALACAK?

Yıldız nasıl bir karar alacak merakla bekleniliyor. Ender ile Yıldız'ın ortaklığı devam ediyor. Çağatay'ın yasak aşkını Yıldız'ın görmesi pekte iyi olmadı. Yıldız bakalım bu saatten sonra ne yapacak?

YENİ SEZON KİMLER DAHİL OLDU?

Yeni sezonda yeni oyuncularda diziye dahil oldu. Başarılı oyuncu Murat Aygen de diziye dahil oldu. Murat Aygen dizide Doğan karakterini canlandırıyor. Doğan ise Ender'e yaklaşmaya çalışıyor. Bakalım başarılı olabilecek mi?

Yeni Sezon Yasak Elma dizisi 4 Ekim pazartesi günü sevenleri karşısına çıkacak. Fragmanlar gelmeye başladı. İhanetler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Sizde düşüncelerinizi paylaşırsanız seviniriz.