Yasak Elma Dizisinin Yeni Sezon Çekimleri Olacak Sinyalleri Verildi!

Yasak Elma Dizisinin Yeni Sezon Çekimleri Olacak Sinyalleri Verildi!

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve tam 5 sezondur bitmeyen Yasak Elma dizisi, bir dönem reyting oranlarında birinciliği kimseye vermiyordu. Şimdilerde kan kaybeden dizi, yine de seyirci kitlesinin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Diziyi izleyenlerin bileceği gibi dizide birçok değişiklik ve ayrılık yaşanmıştı. Yasak Elma’da 6. Sezon değişiklikleri şimdiden merak edilmeye başlandı.

Dizinin başlangıcında Halit karakterine hayat veren Talat Bulut’un oyunculuğu üzerinden bir hikaye anlatılıyordu. Fakat Halit’in ölümünden sonra meydanı boş bulan Yıldız ve Ender’in hikayesi yazılmaya başlandı. Özellikle Yıldız karakterinin tavrı ve hareketleri, diğer sezonlara çok değişti. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri, Halit’in ölümüyle adeta bir fenomen haline geldi.

Diziye Birçok İsim Dahil Oldu!

5 sezondur FOX TV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisi, birçok ayrılığa ve değişime de ev sahipliği yaptı. Bir sezon dizide yer alan Erdal Özyağcılar kadrodan ayrılırken Berk Oktay ve Gülenay Kalkan diziye devam etti. Ayrıca Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz ve Doğan karakterini canlandıran Murat Aygen, diziye daha sonra dahil olan isimler arasında yer aldı.

Yasak Elma İlk Sezonlarda Çok Tepki Alıyordu!

Yasak Elma dizisi, önceki sezonlarında ‘’bu kadar da olmaz, saçmalamayın’’ gibi tepkileri çok fazla alıyordu. Fakat dizi öyle bir yere geldi ki herkes, Yasak Elma dizisini ekranların en entrikacı ve absürt komedi projesi olarak kabul etti. İzleyiciler artık dizideki mantık hataları için ‘’Yasak Elma bu her şey olabilir.’’ yorumlarını yapıyorlar.