Yasak Elma dizisinin Yeni Bölümü Ünlü Oyuncu İfşa etti! Yasak Elma Yapımcısından Açıklama Geldi

Yasak Elma dizisinin Yeni Bölümü Ünlü Oyuncu İfşa etti! Yasak Elma Yapımcısından Açıklama Geldi

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Yasak Elma dizisi senelerdir reyting rekorları kırmayı başaran bir proje oldu. Bunun dışında Yasak Elma dizisi başarılı çıkışını bu sezonda da sürdürüyor.

Beşinci sezonu ile ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin yeni bölüm detayları da ortaya çıktı. İşte haberin detayları…

Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay karakteri Yasak Elma dizisi ile ön plana çıktı. Bunun dışında Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Yıldız, Kumru ile Çağatay’ın yasak aşkını öğrenince planlar yapmaya başladı. Yasak Elma hayranları ise dizinin yeni bölümünde neler olacağını şimdiden merak ediyor.

Yıldız, yasak aşkı öğrendi

Kocasının kendisini aldattığını öğrenen Yıldız, ani bir değişim yaşayarak izleyiciler şaşkına çevirdi. Bunun dışında dizi hayranı Yıldız’ın pasif davranışlarından sıkıldığını söyledi. Senaristler ise Yıldız karakterini tamamen değiştirme kararı aldı. Eda Ece’nin doğaçlama performansıyla çok sevilen Yıldız karakteri yeni bölümde herkesi şaşkına çevirdi.

18 Ekim Pazartesi akşamı ekranlara gelmeye hazırlanan Yasak Elma dizisinin 116. bölümde Yıldız, Çağatay ve Kumru arasındaki çekişme daha da artacak. Ender ile yakın olan Yıldız, kendisini aptal yerine koyan herkesten hesap soracağını dile getirdi. Beşinci sezona düşük reyting oranları ile başlayan Yasak Elma dizisi ilerleyen bölümlerde toparlanma yaşadı. Yasak Elma dizisi bu hafta 116. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.