Yasak Elma Dizisinin Başrol Oyuncusu Yıldızın Sağlık Durumu! Setlere Geri Dönüyor!

Yasak Elma Dizisinin Başrol Oyuncusu Yıldızın Sağlık Durumu! Setlere Geri Dönüyor!

Başarılı oyuncu Eda Ece Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandırıyordu. Yasak Elma dizisinin 100.bölümünde korona virüse yakalanmıştı. Yıldızdan sağlık durumu hakkında ilk açıklamalar geldi.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Yıldız'dan haber geldi. Korona virüse yakalanan ve evinde tedavi gören Yıldız uzun süredir sosyal medyadan da paylaşım yapmıyordu. Yasak Elma dizisinin 100. bölümünde korona virüs olan başarılı oyuncudan ilk paylaşımlar gelmeye başladı.

Sosyal medyada  yaptığı paylaşımlar sayesinde. Sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Daha sonra gelen  paylaşım ve açıklamalarda karantina dönemi ve sağlık durumunun nasıl geçtiğini anlattı.

Yıldız'ın Sağlık Durumu

Başarılı oyuncu Yasak Elma dizisinin 100. bölümünde korona virüse yakalanmış ve  hiç bir şekilde açıklamama yapılmamıştı. Başarılı oyuncudan gelen paylaşımlar sayesinde  sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Yapmış olduğu paylaşımlarda karantina dönemini nasıl geçirdiği ile alakalı açıklamalarda da bulundu. Yıldız, "Yarın Karantinamın Son Günü. Şuanda İyiyim. Karantinanın ilk 7 günü hiç iyi değildi" açıklamasında bulundu.

Başarılı oyuncu Yıldız son olarakta sağlık çalışanlarını unutmadı. Verdiklerimi emekleri için sağlık çalışanlarına da şu sözleri söyledi. "Büyük bir özveriyle hepimize yardımcı olmak için seferber  olan, tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Hakkınız ödenmez" dedi. Yıldızın Yasak Elma dizisine  101. bölümde döneceği düşünülüyor.