Yasak Elma Dizisinin Acı Günü! Çekimler Durdu Yayın Tarihi Ertelenebilir!

Yasak Elma Dizisinin Acı Günü! Çekimler Durdu Yayın Tarihi Ertelenebilir!

Fox TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu gelen haber ile adeta yıkıldı. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu sevenlerini de bir hayli üzdü. Vefat haberiyle herkesi şaşkına çeviren oyuncu, sosyal medya üzerinden acısını paylaştı. Kimi iddialar bu acı haberin ardından Yasak Elma dizisinin çekimlerinin durduğunu da söylüyor.

Başrollerinde Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Şevval Sam gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay, sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım ile herkesi şaşkına çevirdi. Aktif olarak kullandığı sosyal medya üzerinden acı haberi duyuran Berk Oktay sevenlerini üzdü.

Berk Oktay, acı haber ile sarsıldı

Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay acı haber ile sarsıldı. Sabah saatlerinde aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından açıklama yapan Berk Oktay, acı haberi duyurdu. Çağatay karakteri ile her gün binlerce linç yiyen Berk Oktay, sabah saatlerinde annesini kaybettiğini açıkladı. Hikaye ve gönderi olarak paylaşımda bulunan yetenekli oyuncu Berk Oktay annesini kaybettiğini söyleyerek, anne ve babanın kıymetini yaşarken bilinmesi gerektiğini belirtti.

Berk Oktay, annesini kaybettiğini açıkladı

Yetenekli oyuncu Berk Oktay'ın yaptığı bu açıklama sonrası magazin gündemi sarsıldı. Ünlü oyuncuya kısa sürede milyonlarca taziye mesajı geldi. Berk Oktay'ın hayranları birçok mesaj atarak ünlü oyuncunun acısına ortak oldu. 38 yaşındaki ünlü oyuncunun acı haberin ardından Yasak Elma dizi setinin çekimlerinin ise durduğu iddia ediliyor.