Yasak Elma Dizisine Üç Farklı İsim Daha Dahil Oldu! Kadrodan Kimler Ayrılıyor?

Yasak Elma Dizisine Üç Farklı İsim Daha Dahil Oldu! Kadrodan Kimler Ayrılıyor?

İzleyicilerin yoğun ilgisi ile Yasak Elma dizisinde ilk 4 sezon ortaya konulan muhteşem performans ile karşılaştı. Med Yapım hazırlamış olduğu Yasak Elma dizisinin 4. sezonu tamamlandı. Dizinin yeni sezonuna dair gelişmeler ise şimdiden merak söz konusu.

İzleyicilerin yoğun talebi sonucunda ekip 5. sezonu da çekmeye karar verdi. Bu kararın ardından Yasak Elma dizisinin hayranları dizinin yeni sezonunda ne olacağını şimdiden merak ediyor.

Yasak Elma dizisinden hangi oyuncular ayrılma kararı aldı?

Yasak Elma dizisinden hangi oyuncular ayrılma kararı aldı? Yasak Elma dizisi hayranları heyecanla yeni bölümleri beklerken, üst üste gelen ayrılık haberleri ile de sarsıldı. Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç yeni dizi anlaşmaları yaparak diziden ayrıldı. Sonrasında ise Gülenay Kalkan ve Erdal Özyağcılar’ın da hikâyede olmayacağı ortaya çıktı.

Biran Damla Yılmaz, hangi karaktere hayat verecek?

Biran Damla Yılmaz, hangi karaktere hayat verecek? Böylesi bir durumda beşinci sezon öncesi kayıplar yaşayan Yasak Elma dizisinin ilgiyi tekrar üzerine nasıl çekeceği merak konusu olmuştu. İlk olarak da Biran Damla Yılmaz’ın Yasak Elma dizisi ile anlaştığı ortaya çıktı. Dizideki ilk patlayan bomba da bu oldu.

Biran Damla Yılmaz’a teklif üstüne teklif geliyor!

Biran Damla Yılmaz’a teklif üstüne teklif geliyor! Dizide yaşanan ayrılıklardan sonra Baraj dizisiyle güçlü bir performans ortaya koyan Biran Damla Yılmaz’ın diziye katılması çok önemli bir ayrıntı oldu. Sonrasında ise dizinin hikayesine yönelik yeni bilgiler de gelmeye başladı. Yeni hikayeler ile yeni karakterler de ortaya çıkacak. 5. Sezon için Med Yapım tarafından titiz bir çalışma sürüyor. Gelen kulis bilgileri ise hikâyeye yeni katılacak aile ile olayların çok değişeceğini de gösteriyor.

Diziye üç farklı karakter dahil oldu

Diziye üç farklı karakter dahil oldu. Biran Damla Yılmaz’ın hayat vereceği karakterden farklı olarak 3 yeni karakterin daha senaryoya eklendiği ortaya çıktı. Toplamda 4 yeni karakter ile izleyicileri beşinci sezonda karşılayacak olan Yasak Elma’da ilk belirlenen isim Biran Damla Yılmaz oldu.