Yasak Elma Dizisine Hasan Ali Bey Veda Ediyor! Hasan Ali Bey'in Yerini Kim Alacak?

Yasak Elma Dizisine Hasan Ali Bey Veda Ediyor! Hasan Ali Bey'in Yerini Kim Alacak?

Yasak Elma dizisinde her hafta heyecan veren farklı olayların yaşanması izleyicileri hem güldürüyor hem de ekran başından ayrılmamasını sağlıyor. Hasan Ali neden ayrılıyor? Hasan Ali'nin yerini kim alacak?

Bu sefer de oyuncu ayrılığı ihtimali ile karşı karşıya kalınacak. Hasan Ali Bey karakterinin zehirlenmesi ile ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Şahika, tüm mal varlığını elde etmeyi planladığı Hasan Ali Bey'i zehirleyerek bunu elde edebilecek mi? Bu sahneden sonra Hasan Ali Bey ölebilir ve diziye veda edebilir.

Erdal Özyağcılar Yasak Elma'dan Ayrılıyor mu?

Erdal Özyağcılar'ın canlandırmış olduğu Hasan Ali Bey karakterinin başına gelmeyen kalmayacak. Oldukça kurnaz olan Şahika'nın tüm planları tıkır tıkır işlemektedir. Ara sıra Hasan Ali Bey ona karşı çıksa da katettiği yol düşünüldüğünde pek çok şey Şahika'nın lehine gelişmekte. Özellikle de son zamanlarda Şahika karakterinin etkili performansı izleyenlerin beğenisini kazandı. Şimdi ise diziden bir oyuncunun ayrılma ihtimali bulunuyor. Eğer Hasan Ali Bey zehirlenerek öldürülürse yüksek ihtimalle diziden ayrılmak zorunda kalacak.

Hasan Ali Bey Nasıl Zehirlendi?

Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanında Şahika'nın verdiği bir şeyi tüketmesi üzerine Hasan Ali Bey'in zehirlendiği görülüyor. Yerde yatarak zehirlendiği o zor anların gösterilmesi izleyiciyi biraz üzdü. Sevilen bir karakter olması nedeni ile Hasan Ali Bey'in ölümü izleyicilerin istediği bir şey değil. Ancak önümüzdeki bölümlerde bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiye sahip olacağımızdan şimdiden yorum yapmamalıyız. Şahika, bir şekilde bu zehirlenme karşısında yargılanırsa Hasan Ali Bey'in ölümü onun aleyhine olur. Ancak bir şekilde bunun hakkında da bazı planlar yapmıştır.

Şahika Hasan Ali Bey'i Öldürecek mi?

Şahika'nın yaptığı zehir eğer öldürücü ise Hasan Ali Bey ölecek ve diziden ayrılacak. Ancak fragmanda bir kısım gösterildiği için kesin bir kanıya varmamak gerekiyor. Çünkü dizide çok daha farklı olaylarda yaşanabilir. Özellikle de zehirlenme anında birisi onun hayatını kurtarabilir. Yıldız ve Ender'in bu haber karşısında büyük şaşkınlık geçireceğini şimdiden tahmin edebiliyoruz. Muhteşem üçlünün bir türlü birbirinden ayrılmaması da Yasak Elma dizisini daha eğlenceli hale getiriyor.