Yasak Elma Dizisine Eski Karakterlerden Biri Geri Dönüyor! Hangi Karakter Geri Gelecek?

Yasak Elma Dizisine Eski Karakterlerden Biri Geri Dönüyor! Hangi Karakter Geri Gelecek?

Yasak Elma dizisi senaryo değişikliği yapmıştı. Yapılan değişiklikler sonucundan bir çok oyuncu diziden ayrıldı. Son yapılan araştırmalara göre üç karakterden birinin geri dönme olasılığı var. Hangi karakter geri gelecek?

Yasak Elma dizisinde  yeni gelişmeler  yaşandı. 4 sezondur yayında olan Yasak Elma dizisinde bir ayrılık yaşanmıştı. Bu sefer  ise  ayrılan oyuncunun geri geleceği açıklandı. Hangi oyuncunun geleceği merakla bekleniyor.

Halit mi Geri Gelecek?

Söylentiler arasında Talat Bulut'un tekrar geri gelecek diyorlardı. Fakat Talat Bulut'un açıklamasına göre o defterin kapandığını daha geri dönmeyeceğini açıkladı. Bu sözlerinden dolayı Halit karakteri elendi.

Kerim mi Geri Gelecek?

Diğer söylentiler arasında Kerim karakteri geri dönebilir söylentileri var. Sosyal medyada Kerim karakterinin geri dönme olasılığının daha fazla olduğu konuşuluyor. Henüz resmi bir açıklama yok beklemede.

Kaya mı Geri Gelecek?

Kaya karakteri son olarak geri gelebilir söylentileri var. Fakat Kerim kadar  çok konuşulanlar arasında değil. Sürpriz olarak hiç belli olmaz belki Kaya geri gelebilir. Hikayede değişiklik yaparak dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyorlar. Bakalım ne olacak. İlerleyen zamanlarda hangi  karakterin tekrar geri geleceği belli olacak. Belki sosyal medya tepkisine göre  en çok istenilen karakter geri gelebilir. Tabi ki bunu yapımcı ve senarist karar verecektir.