Yasak Elma Dizisine Bir İsim Daha Transfer Oldu! Dizi Yeni Sezon Hazırlığına Başladı

Yasak Elma Dizisine Bir İsim Daha Transfer Oldu! Dizi Yeni Sezon Hazırlığına Başladı

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisinin yeni sezonuna dair şoke edici gelişmeler yaşandı. Alınan bilgiler neticesinde Yasak Elma dizisine yeni isimlerde dahil oldu. Yasak Elma dizinin yeni sezonu da şimdiden merak söz konusu oldu.

FOX TV ekranları Yasak Elma dizinin yeni sezonu için hazırlanıyor. İlk 4 sezon da çok başarılı ve keyifli geçen dizi çok iddialı olacak.  Dizi için yeni hikâye yazılıyor ve Yasak Elma ekibi 1 Eylül’de tekrardan bir araya gelerek çekimlere de başlayacak.

Eda Ece, yeni sezon için anlaşma imzaladı!

Eda Ece, yeni sezon için anlaşma imzaladı! FOX TV’nin yeni sezon için çok fazla reyting beklediği projelerin biriside hatta ilk baş sırada Yasak Elma dizisi geliyor. Dizinin baş rolünde Eda Ece ve Şevval Sam ikilisi yer almaya devam edecek. Fakat Şahika karakteri yani Nesrin Cavadzade, 4. sezon finalinden hemen önce dizinin kadrosundan gönderilmişti.

Gülenay Kalkan, Erdal Özyağcılar, Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç’ın da ekipten ayrılmasının ardından Yasak Elma’nın kadrosu zayıfladı. Yeni isimlerin katılacağını duyduğumuz bu günlerde ilk adım Biran Damla Yıldız ile başladı.

Yasak Elma dizisinin yeni oyuncu kadrosu belli oldu

Yasak Elma dizisinin yeni oyuncu kadrosu belli oldu. Yasak Elma dizisinin yeni ünlüsü Biran Damla Yılmaz oldu. Bu transferin ardından Baraj dizisi ekibinden bir kişi daha Yasak Elma dizisine transfer oldu.

Aşk Mantık İntikam dizisini çeken Murat Öztürk, artık ekibe geri dönmeyecek. Aşk Mantık İntikam ile yoluna devam etmesi kararlaştırılan Murat Öztürk’ün yerine ise Baraj dizisindeki başarısı ile tanınan Ece Erdek Koçoğlu yönetmen koltuğuna oturacak.

Dizilerdeki ilginç bir başka detay da Baraj dizisi son dönemlerinde çok entrikalı bir dizi olarak biliniyordu ve bu konuda Yasak elma ile yarışır haldeydi. Yani hem Biran Damla Yılmaz hem de yönetmen Ece Erdek Koçoğlu, entrikalı sahnelerine yabancılık çekmiyor.