Yasak Elma Dizisine Bir Başrol Oyuncu Daha Veda Etti! Yasak Elma'da Deprem Yaşanıyor..

Yasak Elma Dizisine Bir Başrol Oyuncu Daha Veda Etti! Yasak Elma'da Deprem Yaşanıyor..

Yasak Elma'da bir ayrılık daha yaşanıyor. Yeni bölüm fragmanında gözükmeyen Kumru diziye veda mı edecek? Biran Damla Yılmaz'ın şaşırtıcı ayrılığı gözler önüne serildi. Fox TV dizisinden ayrılacak olması seyircileri heyecanlandırdı.İşte merakla beklenen diziye dair son gelişmeler...

Yasak Elma dizisinin yeni bölümü iple çekilmekte. Çünkü iddialar doğru ise artık ünlü oyuncu dizide oynamayacak. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği Yasak Elma, son zamanlarda reyting kaybı yaşamaktaydı. Bu kayıpların minimize edilmesi ve tekrar yükseltilmesi adına bir karar alındı. Fox TV'nin yıllardır yayın hayatına devam eden dizisiyle ilgili bazı gelişmeler yaşanıyor. Yıldız ve Çağatay'ın boşanmasında Kumru'nun payı yüksekti. Seyirciler, Kumru'yu şikayet edince önemli bir karar alındı.

Kumru Yeni Bölümde Yok!

Kumru'nun yeni bölüm fragmanında gözükmemesi kafaları iyice karıştırdı. Ünlü ismin diziden ayrılacağı vurgusu yapılıyor. Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dizisine bir anda veda ederse hikayenin gidişatı bozulacaktır. Bu nedenle kademeli şekilde ayrılması bekleniyor. Fragmanda gözükmemesi de ayrılık öncesi hazırlık olabilir.

Yasak Elma'ya Kim Katılacak?

Biran Damla Yılmaz ayrılığından sonra Yasak Elma'ya farklı oyuncuların katılması gündeme geldi. Böylelikle oyuncunun yeri bir şekilde doldurulacak. Ancak Çağatay ve Yıldız'ın boşanması reytingleri iyice düşürebilir. İkili birbirine çok yakıştırılıyordu ancak Çağatay'ın aldatması ile her şey mahvoldu.