Yasak Elma Dizisinden Mahmut Ayrılıyor! Mahmut'un Yerini Kim Alacak?

Yasak Elma Dizisinden Mahmut Ayrılıyor! Mahmut'un Yerini Kim Alacak?

FOX TV'nin en sevilen dizisinde bir ayrılık şoku daha yaşanacak. Mahmut karakterini canlandıran Mert Altınışı diziden ayrılıyor. Mahmut diziden nasıl ayrılacak? Mahmut'un yerini kim alacak?

FOX Tv'nin her pazartesi yayınlanan Yasak Elma dizisi yoluna gümbür gümbür devam ediyor. Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda ayrılan isimlerle birlikte yeni gelen oyuncular diziyi çok daha değişik bir boyuta taşıyor. Lakin dizide yapılması muhtemel oyuncu ayrılığı diziyi seven kitleyi oldukça derinden etkiledi. Yapımcı bu durumu göz önüne alarak diziye sürpriz bir ismi dahil etti. Diziye yeni katılacak olan oyuncunun gelişi en çok Şahika'yı etkileyecek gibi...

YASAK ELME DİZİSİ SON DURUM!

FOX Tv'nin uzun soluklu ve entrikalarla dolu dizisi Yasak Elma, her yeni bölümde seyircileri heyecanlandıracak gelişmeler sahne oluyor. Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda şu ana kadar birçok oyuncu ayrılığı yaşanmış ve diziyi seven kitle bu ayrılıklardan sonra dizinin artık eskisi gibi tutmayacağını ifade etmişlerdi. Lakin beklendiği gibi bir durum yaşanmadı ve dizi eskisi gibi hatta daha fazla etkileşim almaya başladı.

Oldukça önemli oyuncuların bulunduğu Yasak Elma dizisinde yeni bir oyuncu ayrılığının yaşanacağı duyuruldu. Oldukça acı bir biçimde kadroya veda edecek o oyuncu ile birlikte diziye sürpriz bir ismin de katılacağı belirtildi. Binlerce kişi bu detaydan sonra ayrılacak ve diziye yeni katılacak oyuncunun kim olduğunu merak etmeye başladı.

 

YASAK ELMA DİZİSİNDEN KİM AYRILACAK?

FOX Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da bir oyuncunun ayrılacağı bilgisini alan binlerce kişi o ismin kim olduğunu merak edip araştırmaya başladı. Dizide Mahmut karakterini canlandıran Mert Altınışık'ın diziye veda edeceği belirtildi. Mert Altınışık'ın canlandırdığı Mahmut karakterinin Yasak Elma dizisinden ölerek ayrılacağı belirtildi.

MAHMUT'UN YERİNİ KİM ALACAK?

Diziden ayrılan isimlerin yanı sıra diziye yeni bir ismin geleceği de diziyi sevenleri heyecanlandıran bir gelişme oldu. Diziye ünlü oyuncu Emre Dinler'in dahil olacağı ve Hasan Ali'nin Adana'da çok yakın bir arkadaşının oğlu  Ömer karakterini canlandıracağı öğrenildi. Ömer'in de Şahika'ya göz koyacağı belirtilen detaylar arasında yer alıyor.