Yasak Elma Dizisinden Kırımızı Oda Dizisine Transfer Haberi Geldi! Transfer Olan Ünlü Oyuncu Kimdir?

Yasak Elma Dizisinden Kırımızı Oda Dizisine Transfer Haberi Geldi! Transfer Olan Ünlü Oyuncu Kimdir?

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi ikinci sezon hazırlığına başladı. Alınan bilgiler neticesinde Yasak Elma dizisinin ikinci sezonunda yeni oyuncular kadroya dahil oluyor. İşte diziye dair tüm detaylar haberin devamında...

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda, konuk oyuncuları ile izleyici karşısına çıkacak. Alınan bilgiler neticesinde Yasak Elma dizisinden Kırmızı Oda adlı diziye büyük transfer gerçekleşiyor. TV8 ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda, yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda adlı dizi yaşanan gerçek hikayeleri izleyiciyle buluşturuyor.

İnsan hayatını daha iyi anlama ve ders vermek gibi oldukça iyi konuları bünyesinde barındıran Kırmızı Oda dizisi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Ekranların fazla izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisi ikinci sezon hazırlığına başlayarak oyuncu kadrosunu değiştirdi. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan uzun soluklu dizi Yasak Elma, yeni sezon hazırlığına başladı. Alınan bilgiler neticesinde Yasak Elma dizisinin oyuncularından biri Kırmızı Oda dizisine transfer oldu.

Diziler arasında büyük transfer gerçekleşiyor!

Diziler arasında büyük transfer gerçekleşiyor! Başrollerinde Binnur Kaya gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde beklenmedik gelişmeler boy göstermeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonu için gün sayan dizi severler, heyecanla Kırmızı Oda adlı dizinin yayınlandığı günü bekliyor. Geçen sezon herkesi ağlatırken aynı zamanda sevindiren Kırmızı Oda dizisinin yeni sezonunda neler olacağı şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgi gören Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncusu Binnur Kaya orman yangınları ile yaptığı konuşmada herkesi duygulandırdı.

Binnur Kaya yine duygulandırdı!

Binnur Kaya yine duygulandırdı! Binnur Kaya değerli bir festivalde ödüle layık görüldüğü için teşekkürlerini ileterek, orman yangınları ile alakalı açıklama yapmayı ihmal etmedi. Ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını söyleyen yetenekli oyuncu, bu durumdan dolayı üzüldüğünü dile getirdi. Alınan bilgiler neticesinde Yasak Elma dizisinden Kırmızı Oda adlı diziye geçecek olan oyuncunun ise Erdal Özyağcılar olduğu ortaya çıktı.