Yasak Elma Dizisinden Hangi Oyuncunun Ayrıldığı Belli Oldu

Yasak Elma Dizisinden Hangi Oyuncunun Ayrıldığı Belli Oldu

5. sezonuyla ekranlara gelen Yasak Elma dizisi FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Pazartesi günü ekranlara gelen Yasak Elma dizisi aldığı birincilikler ile de oyuncuların moralini bir hali yükseltti. Ayrıca dizinin başrol oyuncusu Şevval Sam, sezon sonuna kadar başarılı bir şekilde bu sezonu sürdüreceklerini söyledi. İşte haberin tüm detayları...

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin hikayesi de bir haydi heyecanlı oldu. Bundan dolayı dizi severler ekranlara daha fazla kilitlendi. Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan’ın yardımcısı olan Erdal Bilingen de Yasak Elma dizisine damga vurmaya devam ediyor. Fakat alınan bilgiler neticesinde Erdal Bilingen'in küçük bir operasyondan geçtiği ortaya çıktı.

Erdal Bilingen, Yasak Elma dizisinin kadrosundan ayrıldı mı?

5. sezonda ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin kadrosunda yer alan Çetin'in de akıbeti izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bunun dışında yetenekli oyuncu Erdal Bilingen’in hikayeden ayrılığının 3 hafta süreceği iddia edildi. Yani Erdal Bilingen'in menajeri bilgilendirme yaparak yetenekli oyuncunun 3 hafta sonra Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna tekrardan dahil olacağını açıkladı. Erdal Bilingen’in menajerlik ajansı, yetenekli oyuncunun sete ara verdiğini tekrardan ekranlara döneceğini bildirdi. Tedavi süreci sonrasında Erdal Bilingen’in yeniden Çetin karakteri ile hikayede yer alacağı ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisine yeni isimler dahil oluyor

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna Ersel Şibel dahil oldu. Genç oyuncu Doğan karakterinin yardımcısı olarak ekranlara çıkacak. 2007 ile 2010 yılında İzmir Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda görev alan yetenekli oyuncu Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. İstanbul'da kamera önü eğitimi alan Ersel Şibel, birçok farklı projede de yer aldı. Öyle Bir Geçer Zaman ki, Küçük Ağa ve Gülperi isimli projelerin kadrosunda bulundu. Ece Erdek Koçoğlu ve Elif Turgay’ın yönetmenliğini üstlendiği projede yetenekli oyuncu kariyer merdivenlerini tırmanmayı hedefliyor.