Yasak Elma Dizisinden Bir Oyuncu Daha Gidiyor! Ünlü Oyuncu Yasak Elma Dizisinden Ayrılıyor mu?

Yasak Elma Dizisinden Bir Oyuncu Daha Gidiyor! Ünlü Oyuncu Yasak Elma Dizisinden Ayrılıyor mu?

Yasak Elma'nın yeni bölümü çok konuşuldu. Kumru'nun söylediği yalanlar Çağatay'ı sinirlendirdi. Berk Oktay, diziden ayrılmadan önce Çağatay karakteri ile tehlikeli işler yapacak. Fox TV dizisinde neler yaşanıyor? Yıldız ve Çağatay tekrar karşı karşıya gelecek.

Yasak Elma dizisinin 124. bölüm fragmanı ekrana geldi. Pek çok kişi Çağatay ve Yıldız arasında nasıl bir gelişme yaşanacağını araştırırken Kumru'nun kurduğu tuzak yine başrolde yer aldı. Çağatay, Doğan'dan intikam alabilmek adına önemli bir hamlede bulunacak. Bunun farkında olan Yıldız ise Çağatay'ı engellemek için başka bir planı devreye soktu. Kumru'nun söylediği sözler gündeme yön vermeye devam ediyor. Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Kumru'nun Performansı Çok Konuşulacak!

Biran Damla Yılmaz'ın hayat verdiği Kumru karakteri, elinden gelenin en iyisini yapıyor. İzleyiciler tarafından pek sevilmese de dizinin dinamiği adeta ona bağlı. Yasak Elma'nın 124. bölümünde yaşanacak gelişmeleri dikkatle takip edeceğiz.

Çağatay Diziden Ayrılacak mı?

Doğan ve Yıldız'dan intikam almaya çalışırken karşısına çıkacak olan Yıldız, tüm planları mahvedebilir. Bu nedenle Berk Oktay'ın hayat verdiği Çağatay karakterinin diziden ayrılma ihtimali bulunuyor. Fox TV dizisinin yeni bölümünde neler olacak hep birlikte göreceğiz. Dizinin yeni bölümü yayınlandıktan sonra en güncel gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.