Yasak Elma DizisindeN Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! Yasak Elma Dizisinde Neler Oluyor..

Yasak Elma DizisindeN Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! Yasak Elma Dizisinde Neler Oluyor..

Sadakatsiz dizisinde oynayan Melis Sezen'in yeni projeye katılması şok etti. Üstelik Yasak Elma'daki Eda Ece ayrılığı da seyircileri biraz üzecek. Çünkü kimse bu ayrılığı beklemiyordu. Peki iki oyuncu arasındaki değişim nasıl gerçekleşti? Biri ayrılırken diğeri yeni katılacak. İşte Yasak Elma ve Sadakatsiz gelişmeleri...

Yasak Elma dizisinin başarılı oyuncusu Eda Ece'nin ayrılığı kesinleşti. Onun yerine gelecek isim ise Sadakatsiz'in başrol oyuncularından Melis Sezen oldu. Peki bu ayrılıklar izleyicileri nasıl etkileyecek? Eda Ece'nin ayrılık nedeni ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Ünlü ismin yerine gelen Melis Sezen Sadakatsiz dizisini bırakacak mı? Merakla beklenen gelişmeye dair detaylar ortaya çıktı. Seyirciler rahat bir nefes aldı ancak Eda Ece'nin ayrılığı ne yazık ki gerçekleşecek.

Kanal D'de Program Başlıyor

Maske Kimsin Sen programı ile yeni bir format başlayacak. Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un yanı sıra Eda Ece de yer almaktaydı. Ancak kendisinin jüri üyeliğinden ayrıldığı öğrenildi. Onun yerine ise Kanal D'de Sadakatsiz dizisinde oynayan Melis Sezen gelecek. Eğer iddialar doğru ise büyük bir gelişme yaşanacak diyebiliriz.

Program Ne Zaman Başlayacak?

Programın yayın tarihiyle ilgili henüz net gelişmeler yaşanmasa da yakın zamanda ekranlara gelmesi planlanıyor. Çeşitli hazırlıklar tamamlandıktan sonra Maske Kimsin Sen'i izleyebileceğiz. Format ve daha pek çok detay hakkında da bilgi sahibi olacağız. Ünlü oyuncu Melis Sezen'in projeye dahil olması sevindirdi.