Yasak Elma Dizisinden Ayrılıp EDHO'ya Katılan Oyuncu İzleyicileri Şaşırttı!

Yasak Elma Dizisinden Ayrılıp EDHO'ya Katılan Oyuncu İzleyicileri Şaşırttı!

Yasak Elma dizisindeki ayrılık izleyicileri şok etmişti. Ancak çok geçmeden oyuncunun yeni durağı belli oldu. EDHO dizisinde oynayacağı kararlaştırıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayacak ünlü isim kim?

ATV'de yayınlanan diziye yeni bir oyuncu katılıyor. Yasak Elma'dan EDHO'ya transfer haberi.

Yasak Elma dizisinde yer alan bazı isimler, diziden ayrılır ayrılmaz farklı projelere geçebiliyorlar. Bu olayın bir benzeri daha yaşandı. Geçtiğimiz sezon adından söz ettiren başarılı ismin artık ATV'deki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayacağı açıklandı. Peki hangi Yasak Elma oyuncusu EDHO dizisinde oynayacak? İşte diziyle ilgili merak edilen sorular ve yanıtlar...

EDHO'ya Kim Katıldı?

Yasak Elma dizisinde oynamış olan Aylin Veziroğlu, yeni dizisiyle ekran karşısına geçecek. Başarılı ismin EDHO'da hangi karaktere hayat vereceği merak ediliyor. Çünkü 7. sezonu yayınlanacak dizide ortada büyük bir hikaye dönecek. İnsanlar bu gelişmeleri beklerken bir yandan da Yasak Elma dizisinde Selin karakterinden neden vazgeçtiğini de araştırıyor. Ortaya çıkan bazı gelişmeler sorunun cevabını bizlere verdi.

Yasak Elma'dan Neden Ayrıldı?

Oyuncunun Yasak Elma'dan aniden ayrılışı merak edilmişti. Bunun neden ise Fox TV'deki dizinin senaryosuyla bağlantılı. Ekstrem bir konunun olmadığı gibi Yasak Elma'da dikkat çeken bir karakterdi. Son zamanlarda başarılı oyunculuğu ile gündeme gelen Aylin Veziroğlu'nun yeni dizisindeki performansını da izleyeceğiz.