Yasak Elma Dizisinden Ayrılan Başrol Oyuncusu Belli Oldu! Yeni Oyuncular Kadroya Dahil Oldu

Yasak Elma Dizisinden Ayrılan Başrol Oyuncusu Belli Oldu! Yeni Oyuncular Kadroya Dahil Oldu

FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisinden şimdiye kadar birçok isim ayrıldı. Diziden başrol oyuncuları ayrılsa bile proje reyting olarak hiçbir düşüş yaşamadı. Yasak Elma dizisi yeni sezon çalışmalarına başladı.

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi 4 sezonu geride bıraktı. Her sezon farklı hikâyeleri bünyesinde barındıran Yasak Elma dizisi beşinci sezon hazırlığına başladı. Dizisinin başrollerinde yer alan Eda Ece ve Şevval Sam oyunculukları ile izleyiciyi ekranlara kilitliyor.

Ayrıca yakın zamanda dizinin kadrosuna veda eden Nesrin Cavadzade büyük yankı uyandırdı. Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılmasının ardından izleyici büyük tepki gösterdi. Bunun üzerine senaristler diziye yeni bir heyecan katmak için çalışmalara başladı

Yasak Elma dizisi beşinci sezon hazırlığında…

Yasak Elma dizisi beşinci sezon hazırlığında… Beşinci sezona başlayan Yasak Elma dizisine yeni bir aile dahil olacak. Alınan bilgiler neticesinde Biran Damla Yılmaz Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda ekranlara gelecek.

Yetenekli oyuncunun hayat vereceği karakter ise şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca Nesrin Cavadzade’nin dışında Hasan Ali karakteri ile tanınan Erdal Özyağcılar da diziye veda eden isimler arasında yer alıyor.

Kaya diziye tekrar veda ediyor

Kaya diziye tekrar veda ediyor. Bir dönem diziden ayrılıp tekrar dahil olan Barış Kılıç diziye tekrar veda ettiğini açıkladı. Bu açıklama sonrası Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç’ınne şekilde ekranlara veda edeceği konuşuluyor.

Ayrıca dizi severler Ender ve Kaya aşkının yarım kalmasından dolayı rahatsız olduklarını her defasında kanal ve yapım ekibine bildirdi. Bunun dışında Feride karakteri ile tanınan Gülanay Kalkan da Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna veda eden bir diğer isim oldu.