Yasak Elma Dizisinden Ayrılan Ayrılana! Bir Oyuncu Daha Kadroya Veda Etti!

Yasak Elma Dizisinden Ayrılan Ayrılana! Bir Oyuncu Daha Kadroya Veda Etti!

Muhteşem performans ve izleyicilerin da yoğun ilgisi ile karşılaşan yasak elma dizisinde ilk 4 sezonda ortaya konulan muhteşem performans ile karşılaşıldı. Medya yapımının hazırlamış olduğu dizinin 4. Sezonunda tamamlandı. İşte haberin tüm detayları...

Fakat izleyicilerin yoğun talebi üzerine ekip 5 sezonda çekmeye tekrardan karar vardı. Dizinin hayranları heyecanla dizinin yeni bölümlerini Beklerken üst üste gelen Ayrılık haberleri dizinin hayranlarını üzdü.

Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç yeni dizi anlaşmaları yaparak diziden ayrıldı. Diziden ayrılmalarının ardından, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan'ın da diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Yönetmen ile anlaşmazlık yaşayan Nesrin Cavadzade anlaşmazlıkların ardından diziden gönderilmişti.

Biran Damla Yılmaz, yeni projesini açıkladı!

Biran Damla Yılmaz, yeni projesini açıkladı! Dizide yaşanan ayrılıklar üzerine yasak Elma dizisinin tekrar ilgiyi üzerine nasıl çekeceği merak söz konusu oldu. İlk olarak Biran Damla Yıldız'ın yasak Elma dizisi ile anlaştığı ortaya atıldı. Baraj dizisi ile güçlü bir performans ortaya koyan Biran Damla Yıldız bizde yaşanan ayrılıklardan sonra yasak elma dizisine transfer edilmesi çok önemli bir adım oldu.

Yılan hikayesine yönelik yeni bilgiler de gelmeye başladı. Dizide Her şeyden önce ilk 4 sezondaki bazı olaylar yeni sezonda devam ettiremeyecek. Yasak Elma dizisi için bir yıldız sadece bir başlangıç yeni hikayeler ve yeni karakterler ile dizi tekrardan ortaya çıkacak.

Dizinin yeni sezon için aldığı karar ortaya çıktı

Dizinin yeni sezon için aldığı karar ortaya çıktı. Biran Damla Yılmaz'ın hayat vereceği karakterin yanı sıra 3 yeni karakterin senaryoya eklendiği de ortaya çıktı. Biran Damla Yılmaz'ın karakterinin en yakın arkadaşı ve sonra babası, babasının sevgilisi olmak üzere dizinin hikayesi ne yeni eklemeler olacak.

Toplamda karakter olarak 4 kişinin katılacağı ve izleyicileri ile 5 sezonda karşılaşacak olan Yasak Elma dizisinde ilk belirlenen isim Biran Damla Yılmaz oldu şimdilerde ise diziye yeni katılan üç karakterin kim olacağı merak konusu.