Yasak Elma Dizisinden Ayrılacak Oyuncu Belli Oldu! Yasak Elma'da Deprem..

Yasak Elma Dizisinden Ayrılacak Oyuncu Belli Oldu! Yasak Elma'da Deprem..

Yasak Elma dizisi önemli bir vedaya hazırlanıyor. Diziden ayrılacak oyuncu belli oldu mu? Fox TV'de yayınlanan son olaylar izleyiciyi şaşırttı. Özellikle de Eda Ece ve Berk Oktay'ın performansı geceye damgasını vurdu. Kumru karakterinin diziden ayrılması bekleniyordu. Peki diziden ayrılacak oyuncu kim?

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, bu sezon şok sahnelerle gündeme geldi. Kumru ve Çağatay arasındaki yaşananlar izleyiciyi çileden çıkarmıştı. Pek çok kişi Kumru'nun gitmesini istiyordu. Peki diziden ayrılması beklenen oyuncu gerçekten de gidecek mi? Dizide en az bir ismin ekranlara veda etmesi bekleniyor. Yıldız'ın uğradığı ihanetle beraber dizide bambaşka gelişmeler yaşanacak.

Yıldız ve Çağatay Ayrılıyor

Yıldız, ödülü Kumru ve Çağatay'a armağan edince kıyamet koptu. Dizide Yıldız ile Çağatay'ın birlikteliğine son verildi imajı çizildi. Böylelikle ikilinin arasındaki ilişki de sona eriyor. Peki Yasak Elma dizisinde neler yaşanacak? Ünlü ismin artık diziye veda edeceği vurgulanıyor. Ekrana geldiği sahne sayısında da azalma yaşandı.

Yasmin Erbil Veda Edecek

İddialara göre Yasmin Erbil'in performansı yetersiz bulundu ve ekrana geldiği sahne sayısı da düştü. Bu nedenle oyuncunun yavaş yavaş diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Son haftalarda kendisini daha da az görmekteyiz. Kumru karakterinin arkadaşı olarak karşımıza çıktı ve büyük dikkat çekti. Şimdi ise ekranlarda zor görüyoruz. Yasmin Erbil'den sonra diziye veda edecek diğer isimler de merak ediliyor.