Yasak Elma Dizisinden Ayrılacak Olan İsim İfşa Oldu! Yasak Elma Dizi Senaristinden Açıklama Geldi!

Yasak Elma Dizisinden Ayrılacak Olan İsim İfşa Oldu! Yasak Elma Dizi Senaristinden Açıklama Geldi!

Yasak Elma dizisinde Yıldız Kumru'nun babasıyla ilişki mi yaşıyor? Tüm gerçekler ortaya çıktığında ortada Kumru falan kalmayacak. Biran Damla Yılmaz diziden ayrılacak mı? Fox TV'deki dizinin yeni bölümünde yaşananlar seyircileri bir hayli şaşırttı. İşte diziden ayrılacak olan o isim...

Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Kumru'nun ne kadar kötü bir karaktere dönüştüğünü göreceğiz. Hali hazırda iyi biri değildi ancak bu sefer daha da kötü olduğuna tanıklık etmemiz an meselesi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde ortaya atılan iddialar herkesi şaşırtacak. Kumru'nun babası ile Yıldız'ın ilişki yaşadığı iddia ediliyor.

Yıldız İlişki mi Yaşıyor?

Kumru'nun söylediklerine göre Yıldız farklı biriyle ilişki yaşamakta. Ancak bu kişi Kumru'nun bizzat babası oluyor. Çağatay'a öyle yalanlar söyledi ki o bile ne yapacağını şaşırdı. Babasının otelden oda kiraladığını ve geç saatlerde geldiğini belirtti. Üstelik babası geldikten kısa süre sonra da Yıldız'ın da geldiğini ifade etti. İkili arasında bir şeyler yaşanıp yaşanmadığı henüz bilinmese de tüm bunlar Kumru'nun planı olabilir.

Kumru Diziden Ayrılacak mı?

Güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın diziye veda edeceği iddia edilmekte. Kumru karakterinin en kısa sürede diziden ayrılması bekleniyor. Ancak son bölümde yaşananlar açığa çıkmadan Kumru'ya veda edilmesi biraz zor. Başarılı oyuncu dizinin reyting artışı yaşamasını sağladı. Hikayede bir süre daha durması herkes için iyi olacaktır. Fox TV dizisinin yeni sezonunda önemli bir atağa kalktığını söylemeliyiz. İzleyici kitlesi de bu durumdan fazlasıyla memnun.