Yasak Elma Dizisindeki Sahneler İzleyiciyi Çileden Çıkardı! RTÜK Harekete Geçecek mi?

Yasak Elma Dizisindeki Sahneler İzleyiciyi Çileden Çıkardı! RTÜK Harekete Geçecek mi?

Yasak Elma'nın yeni bölümleri tepki görmeye başladı. Dizide kullanılan kelimelerden senaryoya kadar pek çok detay gözler önüne serildi. Üstelik diziden ayrılan iki oyuncu da izleyicileri biraz üzdü. Peki Fox TV dizisinde şikayet edilen konu nedir?

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi, son döneme damgasını vurdu. Gerek hikayesiyle ve gerekse reytingleriyle adından söz ettiriyor. Dizinin bu başarısı sürekli olarak gündeme gelmekte. Hal böyle olunca izleyiciler çeşitli sorunları da dile getiriyor. Çünkü dizi içerisinde beğenilmeyen bazı şeyler bulunmakta. Örnek olarak dizi içerisinde çok fazla metres kelimesi kullanılıyor. Kullanılan bu kelime, Yasak Elma'da daha önceden yer almamaktaydı. Ancak bu sezon başladı ve izleyiciler buna alışkın değil. Kumru karakteri ile senaryo büyük oranda değişti.

Kumru Büyük Tepki Gördü!

Dizinin başrolünde oynayan Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz arasında en büyük tepkiyi Kumru karakterini canlandıran Biran Damla aldı. Ünlü oyuncunun kötü karakteri canlandırması nedeniyle tepkilerin hedefi haline geldiği gözüküyor. Haliyle bu durum izleyicileri de etkilemiş vaziyette.

Senaryo Değişebilir

Fox TV dizisi Yasak Elma'nın senaryoları değişebilir. Bu nedenle dizide yaşanacak gelişmelerde bir farklılık hissedebilirsiniz. Şu an için dizide her şey yolunda gidiyor. Ancak son bölümlerde diziden ayrılacağı kesinleşen Nihan Aypolat ve Ece Dizdar, izleyicileri üzdü.