Yasak Elma Dizisinde Senaryo Şoku! Senarist Yasak Elman Dizisinde Değişiklil!

Yasak Elma Dizisinde Senaryo Şoku! Senarist Yasak Elman Dizisinde Değişiklil!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi yeni bölümünü ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Dizi severler Yasak Elma dizisinin 122. yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor. Fragmanın yayınlanmasının ardından izleyiciler entrika ve heyecan dolu sahneler ile şaşkınlığını gizleyemedi. İşte haberin tüm detayları...

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi yeni bölümü ile adeta gündem oldu. Ayrıca Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde yapılan senaryoda büyük değişim ise gözlerden kaçmadı. Senaristler yeni bir karar alarak Kumru ve Ender'i bir araya getirip mücadeleye girişmelerine karar verir.

Yıldız ve Çağatay arasına Doğan giriyor!

Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Yıldız'ı Kumru ile aldatan Çağatay pişmanlığını dile getiriyor. Çağatay'dan boşanmak isteyen Yıldız gerekli işlemleri başlatıyor. Bunun ardından Yıldız ve Çağatay ayrılığına Doğan da dahil oluyor. Doğan, Çağatay'a Yıldız ile boşanması gerektiğini söyleyerek kendisinin onunla evlenmek istediğini söyledi. Dizi hayranları bu sahne ile şaşkınlığını gizleyemedi. Gerçek hayatta olmayacak şeyleri ekranlara getiren Yasak Elma dizisi reytinglerde de iyi bir başarı elde ediyor. Dizinin yeni bölümünde Doğan'ın bu kararı Çağatay'ı çileden çıkarır. Dizi seferler Doğan'ın bu açıklamalarının ardından Çağatay ve Yıldız'ın boşanıp boşanmayacağını merak ediyor. Ayrıca Kumru'nun Çağatay üzerindeki etkisi ise her geçen gün artıyor.

Yasak Elma dizisinde yeni ittifak kapıyı çaldı

29 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 122. bölümde neler olacağı şimdiden merak söz konusu olurken Kumru ve Ender'in ittifak oluşu izleyicileri çileden çıkardı. Reytingleri ile Alparslan dizisinden sonra gün ikinci sıraya yerleşen Yasak Elma dizisi yine fırtına gibi esmeye geliyor. Ender'in en yakın arkadaşı Yıldız'a bunu yapması herkesi şaşkına çevirdi. Kimi Yasak Elma izleyicisi Ender'in plan yaparak başka bir şeye erişmek istediğini söylüyor. Kimi izleyiciler ise Ender ve Yıldız'ın plan yaptığını belirtiyor. Yasak Elma dizisi 29 Kasım Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında saat 20.00 de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.