Yasak Elma Dizisinde Olmaz Denilenler Olmaya Başladı! Yasak Elma Dizi Hayranları Tepki Üstüne Tepki Verdi!

Yasak Elma Dizisinde Olmaz Denilenler Olmaya Başladı! Yasak Elma Dizi Hayranları Tepki Üstüne Tepki Verdi!

Yasak Elma'nın 124. bölümü herkesi kahkahaya boğacak. Çünkü Yıldız ile Çağatay tekrar evlenme kararı aldı. Aslında her şey Yıldız ve Ender'in planı. Fox TV'deki dizide Çağatay'ın kandırıldığı ve Kumru'nun da tuzağa düşürüldüğüne tanıklık edeceğiz. İşte Yasak Elma dizisi yeni bölümde yaşananlar...

Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde çok ilginç gelişmeler yaşanacak. Çünkü Yıldız ve Çağatay'ın yeniden nikah tazelediğini görüyoruz. Çiftin boşanması beklenirken yaşanan bu gelişme sonrası dizinin komik sahnelere yer vereceği tahmin edildi. Çünkü Yıldız, farklı bir planla Kumru ve Çağatay'ın işini bozmak istiyor. Yalnızca buluşacaklarını düşündükleri bir yere gelen Çağatay, aslında nikah salonuna çağırılınca işler bir anda değişti.

Yıldız ve Çağatay Tekrar Evlendi!

Yıldız'ın aldatıldıktan sonra Çağatay'dan intikam almak için çeşitli hamleler yaptığı bilinmekte. Kumru'yu da bu plana dahil ederek ikili ile uğraşmak istiyor. Yıldız ve Ender'in düzenlediği bu planda ikilinin tekrar evlenmesi karşısında daha ne gibi komik olaylar yaşanacak göreceğiz.

Yasak Elma Reytingleri Artıyor

Yasak Elma dizisinin reytingleri şu an için güzel bir konumda diyebiliriz. Dizinin yeni sezonda hikayesi çok güzel bir şekilde kurgulandı. Hal böyle olunca sevilen dizinin bir süre daha ekranda kalması bekleniyor. Başarılı oyuncu kadrosu ile hem güldürmeyi hem de üzmeyi başarıyor. Dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor göreceğiz. 124. bölüm fragmanındaki görüntüler izleyebilirsiniz.