Yasak Elma Dizisinde Metres Skandalı Yaşandı! Yasak Elma Seyircilerinden Binlerce Şikayet Geldi!

Yasak Elma Dizisinde Metres Skandalı Yaşandı! Yasak Elma Seyircilerinden Binlerce Şikayet Geldi!

5 sezondur yayında olan ekranların fenomen dizisi Yasak Elma, entrika ve heyecan dolu bölümlerinden taviz vermiyor. Yoğun bir seyirci kitlesini kendisine bağlayan dizide ayrılıklar peş peşe gelecek ve oyuncular büyük bir çıkmazın içine düşecek.

Absürd komedi çizgisinden iyice sapmış olan Yasak Elma dizisinde seyirciler ekrana kilitlenirken son dakika gelişmeleriyle herkes şok yaşayacak. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi isimlerin yer aldığı yapımda son dakika gelişmeleri belli oldu. İki ünlü ismin diziden ayrılacağı konuşuluyor.

Yasak Elma Dizisinde Yaprak Dökümü Yaşanıyor!

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma’dan ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Arzu karakterine hayat veren Nihan Aypolat’ın diziden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Şimdilerde dizinin önemli karakterlerinden biri olan Feyza’yı canlandıran Ece Dizdar’ın da projeye veda edileceği konuşuluyor. Yasak Elma izleyicileri, ünlü isimlerin ayrılıklarının hikayeye nasıl bir boyut kazandıracağını merakla bekliyorlar.

Yasak Elma Dizisinde Metres Krizi!

Yasak Elma dizisinde kullanılan ‘’metres’’ kelimesi, son günlerde seyirci tarafından sıklıkla duyulan bir itham olarak hafızalara kazınmaya başladı. Kumru ve Yıldız arasında geçen ‘’metres’’ kelimesi, dizi hayranlarını iyice çileden çıkarmış durumda. Yasak Elma hayranları, artık dizide aile yapısına uygun olmayan sahneleri ve ithamları görmek istemiyorlar. Bu tepkilere senaristlerin nasıl bir reaksiyon gösterecekleri ise merak ediliyor.