Yasak Elma Dizisinde Kimsenin Beklemediği Bir Ayrılık Daha!

Yasak Elma Dizisinde Kimsenin Beklemediği Bir Ayrılık Daha!

Yasak Elma dizisinde skandallar bitmiyor. Bir ayrılık daha geliyor. Yayınlanan son bölümde Şahika'nın öldürülmesi istenildi. Şahika ölecek mi? Diziye veda edecek ? soruları sorulmaya başladı.

101. Bölümü yayınlanmış olan Yasak Elma son hızla izleyicilerini etkilemeye devam ediyor. Yeni yayınlanan fragmanında Nesrin Cavadzade (Şahika) için ölüm senaryosu seyircilerin akıllarına ayrılabileceğini getirdi. Sevilen oyuncu diziden ayrılıyor mu?

SENARYODAN RED Mİ EDİLDİ!

Bundan bir önceki bölümünde yani 100. Bölümünde Eda Ece’nin korona virüse yakalandıktan sonrada aynı şekilde diziden ayrılacağı söylentileri ortada dolanmaktaydı. Eda Ece buna karşılık böyle bir şey olmadığını sağlık sorunlarından dolayı birkaç gün devam edemeyeceğini dile getirdi. Aynı şekilde şimdi ise Şahika için ayrılıp ayrılmayacağı söylentileri ortada dolanmaktaydı. Dizide yer alan Enderin hamleleri Şahikaya doğru yönünü çevirince beklenmedik şeyler yaşandı. ‘’Yanında olan hiç kimseye güvenme örneğin Mahmut’a’’ şeklinde bir yorum yapması izleyicileri oldukça meraklandırdı.

ŞAHİKA ÖLDÜRÜLECEK Mİ?

Ender Beyin, Hasan Ali’ye Şahikayı öldür biçiminde bir açıklama yaptı. Bunun için Şahikanın evine girip onu boğmaya çalışan Mahmut, direnmesine ciddi derecede tepki gösterdi. Dayanamasa bile zorla direnen Şahika, Mahmut’u öğrendiği dövüş hareketleriyle durdurmaya çalıştı. Sonrasında ise Şahika şu şekilde Mahmut’a karşı söylemde bulundu ‘’Ben bitti demeden bitmez.’’ Yorumunu yapmasıyla birlikte bazı seyircilerinin tekrardan heyecanlanmasına sebep oldu.

ŞAHİKA  KİMDİR?

Güzel oyuncu, Bakü’de doğmuştur. 11 yaşında Türkiye’ye gelmesiyle birlikte Tiyatro ve dizi sektörü oldukça ilgisini çekti. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü severek bitirdikten sonra iki sene boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncularında oyunculuk eğitimi aldı. Türkçeden ziyade bildiği altı tane daha vardır. Bunlar; İngilizce, Fransızca, Japonca, Rusça, İspanyolca ve Arapçadır. Oyunculuk hayatının en başından itibaren 30 adet büyük projede yer almıştır. Gerçek adı Nesrin Cavadzade.