Yasak Elma Dizisinde Kaya, Ender'in Sonunu Getirebilir! Ender Diziye Veda mı Edecek?

Yasak Elma Dizisinde Kaya, Ender'in Sonunu Getirebilir! Ender Diziye Veda mı Edecek?

Yasak Elma dizisinde Kaya'nın gelmesi birinin gideceği izlenimini verdi. Meraklar bu sefer Ender karakterine yönlendi. Ender diziye veda mı edecek? Enden diziden neden ayrılacak? Enderin yerini kim alacak?

Yasak Elma'da Barış Kılıç'ın diziye geri dönmesi reytingleri olumlu etkiledi. Başarılı oyuncunun artık uzun bir süre Yasak Elma dizisinde oynayacağı kaydedildi. Ayrılığı bir miktar diziyi etkilemişti ancak dönüşü çok daha muhteşem oldu. Yasak Elma dizisinde işler yolunda giderken bir yandan da oyuncu ayrılığı iddialarıyla gündem çalkalanıyor. Bu sefer ki iddia o kadar önemli ki başrol karakterinin diziye veda etmesi söz konusu. Peki hangi oyuncu diziden ayrılacak?

Şevval Sam Geldiği Gibi Gidiyor mu?

Şevval Sam'ın canlandırmış olduğu Ender karakteri, yakın zamanda Yasak Elma dizisine veda edebilir. Çünkü dizide gösterdiği performansın yanı sıra fragmanda yaşanan bazı olaylar oyuncunun diziden ayrılığını doğrular nitelikteydi. Yine de yakın zamanda yaşanacak gelişmeleri de göz önünde bulundurarak bir tahmin bulunmak daha doğru olacaktır.

Yasak Elma'da Oyuncu Ayrılığı Yaşanacak mı?

Yasak Elma'da önümüzdeki günlerde herhangi bir oyuncu ayrılığının yaşanıp yaşanmaması merak ediliyor. Çünkü dizide şaşırtan bir gelişme hedeflenmekte. Bunu da oyuncu ayrılıklarıyla sağlamaları mümkün hale geldi. Yine de konu netleşene kadar bununla ilgili bir yorum yapmayacağız. Sizler yine de Şevval Sam'ın olası ayrılığına hazırlıklı olun.