Yasak Elma Dizisinde İşler Pekte İstenildiği Gibi Gitmiyor! Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor!

Yasak Elma Dizisinde İşler Pekte İstenildiği Gibi Gitmiyor! Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor!

Yasak Elma dizisinden ayrılan ayrılana. Yeni isimler dahil olurken bir çok isimde diziye veda ediyor. Şimdi ise başrol oyuncusunun diziye veda edeceği açıklandı. Anlaşılan pekte işler istenildiği gibi gitmiyor.

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Yeni sezon hazırlığına başlayan Yasak Elma dizisi, yeni oyuncu kadrosu ile gündeme geldi. Yasak Elma dizisine dair tüm detaylar işte haberin detaylarında…

Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 114. Bölümü geride bırakırken, yeni bölüme dair tüm detaylarda belli oldu.

5 sezonuyla ekranlara gelen Yasak Elma dizisi reyting rekorları kırmayı başardı. Berk Oktay, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Şevval Sam ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi birtakım değişikliklere yöneldi. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin 5. sezonunda Canan karakterine Yasmin Erbil hayat verecek. İlk defa oyunculuğa atılan Yasmin Erbil performansı ile çok beğenilmezse de dizide sıkıntılı bir sürece önayak oldu. Ayrıca yasak elma dizisinin yeni bölümünde iki karakterin de kadroya dahil olacağı söyleniyor.

Diziye yeni katılan isimler belli oldu

Alınan bilgiler neticesinde Murat Aygen’in hayat verdiği Doğan karakterinin Arzu isimli sevgilisine de Nihan Aypolat hayat verecek. Ayrıca yetenekli oyuncunun en son Çocukluk isimli dizide Lale karakteri ile ekranlara geldiği ortaya çıktı. Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisine katılan ikinci oyuncunun ise Avukat Zeliha karakterine hayat verecek olan Yeşim Alıç olduğu söyleniyor. Bunun dışında dizilerde yer almayan Yeşim Alıç yeniden ekranlara dönüş yapma fırsatını Yasak Elma dizisi ile elde etti. Yetenekli oyuncu daha önce çeşidi dizide ve sinema filmlerinde de yer aldı.