Yasak Elma Dizisinde Deprem Başrol Oyuncusu Sessiz Sedasız Diziden Ayrıldı! İzleyiciler Yasak Elma Yapımcısına Tepki Gösterdi

Yasak Elma Dizisinde Deprem Başrol Oyuncusu Sessiz Sedasız Diziden Ayrıldı! İzleyiciler Yasak Elma Yapımcısına Tepki Gösterdi

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde heyecanlı anlar yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu hayal kırıklığı yarattı. Çünkü dizi çekimlerine katılmıyor. Nedeni ise sonradan öğrenildi. Fox TV dizisinde neler oluyor? Yasak Elma oyuncusunun diziye katılmaması şok etti. Oyuncu diziden ayrıldı mı?

Yasak Elma dizisi, yeni bölümüyle ekrana gelecek. Ancak tüm bunlar olurken dizide bir eksiklik hissedebiliriz. Çünkü başrol oyuncusunun dizide oynamayacağı haberi geldi. Bir süre çekimlere katılmayacak olan ünlü isim dikkatleri üzerine çekti. Diziden ayrıldığına yönelik çeşitli iddialar ortaya atıldı. Fox TV'de ekrana gelen diziden kim ayrıldı? Merakla beklenen gelişmede artık daha fazla detay biliyoruz.

Biran Damla Yılmaz Yok!

Yasak Elma'nın Kumru'su olan Biran Damla Yılmaz'ın bir süre çekimlere katılmayacağı öğrenildi. Ünlü oyuncu dizinin olmazsa olmaz karakterleri arasında bulunuyor. Haliyle onun diziden ayrılması büyük sorunlara yol açacaktır. Peki her şey güzel gidiyorken neden bir anda dizi çekimlerine katılmama kararı aldı?

Testi Pozitif Çıktı

Biran Damla Yılmaz, dizide bir süre oynamayacak çünkü testi pozitif çıktı. Hal böyle olunca ünlü oyuncunun bir hafta kadar çekimlere katılmaması bekleniyor. Sonrasında ise kaldığı yerden devam edeceği tahmin edilmekte. Dizinin başrollerinde oynayan Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in güzel performans sergilediğini belirtmemiz gerek. Dizi, bu beş oyuncunun etrafında dönüyor.