Yasak Elma Dizisinde Büyük Ayrılık Geliyor! Dizide Değişim Başlıyor

Yasak Elma Dizisinde Büyük Ayrılık Geliyor! Dizide Değişim Başlıyor

Yasak Elma Dizisinde büyük değişim başlayacak. Dizide değişim için neler bekliyor hangi oyuncu gidiyor haberin detayları paylaşıldı

Yasak Elma dizisi her bölümüyle birlikte konuşulmaya devam ediliyor. Sosyal medya da öyle bir hal aldı ki dizinin karakterleri için destek mesajları oldukça fazla bulunuyor. Dizinin en sevilen yanlarından biri de hikayenin sürekli olarak değişiklik gösterip izleyenleri şoke edici gelişmeler olmasıdır. Dizide alınan kararla birlikte karakterlerden biri gidiyor. Yasak Elma dizisinden kim ayrılıyor detaylar haberimizde.

Yasak Elma Dizisinden Kim Veda Ediyor?

Yasak Elma dizisinde en çok şoke edici olaylardan biri olarak 85.bölümde Halit Argun karakteri ölmüş bu ölümden sonrasında da bazı karakterlerle yollar ayrılmıştı. Ayrılan karakterler olarak Yiğit, Lila, Kerim, Kaya ve Halit olarak veda etmişti. Ancak bu isimler gitmesiyle kadroya yeni karakterler getirilerek ayrı hikayeler oluşturulmaya başladı. Bu sayede izleyiciler yeni gördükleri oyuncularla birlikte daha da fazla ilgi gösterir oldu. Yeni karakterler olarak da Hasan Ali Kuyucu olarak dizide yer alan oyuncu Erdal Özyağcılar ve Berk Ortay Çağatay karakteri ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ise Feride karakterini canlandırarak dizi hayatına devam ediyor.

Yasak Elma 96.Bölüm Özeti

Yayınlanan 96.bölümle birlikte dizideki olaylar durmak bilmiyor. Şaşırtıcı taktiklerle çıkan dizide Şahikanın elinde kozu bulunan Hasan Ali Kuyucuya karşı tuzak kurmasıyla başlıyor. Ender ve Şahika birleşerek onu nikah masasına oturmayı başarmıştı. Duvağın altından Ender olmayıp da Şahika’nın çıkmasıyla birlikte şaşkınlığını ilk olarak Hasan Ali olarak görmüştü. Bu olayın olmasından itibaren yeni bölüm de neler başa gelecek merak konusu oldu.

Şahika şirkettin hisselerine sahip olmasıyla birlikte ayrılık haberi geliyor. Dizide Mert karakterini oynayan Can Nergis artık Yasak Elma’da yer almayacağı haberi anlamına giriyor. Diziye Mart ayında katılan Gökhan Alkan bu olayla birlikte dizinin ayrılığını koyuyor. Dizinin izleyenleri Mert karakterine pek alışamadıklarını sosyal medya üzerinden de söylüyorlardı. Dizinin yapımcıları bu konuda seyircilerin istediğini de yapmış oldu. İleriki bölümlerde ne tür değişiklikler olacağı da merak konusu oldu. Dizide bu tür bölümler olmasıyla birlikte hikaye ne kadar değişeceğinin sinyali de verdi. İzleyiciler yeni bölümü iple çekiyor durumda. İlerleyen zamanlarda ne tür değişimler olacak haberleri güncel bir şekilde paylaşacağız.