Yasak Elma Dizisinde Beklenmedik Ayrılık! Diziye Daha Yeni Katılmıştı Ama Ayrıldı!

Yasak Elma Dizisinde Beklenmedik Ayrılık! Diziye Daha Yeni Katılmıştı Ama Ayrıldı!

Yasak Elma'da ayrılık depremi yaşanıyor. Fox TV'deki dizi bu sefere oyuncu kadrosunu değiştirme kararı aldı. Peki diziden kim ayrıldı? Meraklı sorular ardında ünlü oyuncunun artık dizide oynamayacağı öğrenildi.

Kumru ve Çağatay aşkından sonra oyuncunun diziden gideceği tahmin edilmiyordu.

Yasak Elma dizisi, yeni sezona pek çok yeni oyuncuyla girdi. Bu oyuncuların önemli bir kısmı muhteşem performans sergiledi. Ancak hikayenin gerisinde olan ve performans konusunda sıkıntı yaşayan bazı isimler de vardı. Fox TV dizisi, hızlı bir şekilde  bir oyuncu ile yollarını ayırdı. Peki Yasak Elma dizisinden ayrılan isim kim oldu? İzleyicilerin merak ettiği o ayrılıkla ilgili detayları paylaşıyoruz.

Yasmin Erbil Diziden Ayrılıyor!

Yasmin Erbil'in Yasak Elma'dan ayrılacağı ortaya çıktı. Canan karakterine hayat veren ünlü isim, oyunculuk tecrübesini pek de verimli geçirmişe benzemiyor. Dizide yalnızca birkaç bölüm yer aldıktan sonra ayrıldığı öğrenildi. Yasmin Erbil ayrılığından sonra diziye kimin katılacağı hakkında kesin bir bilgi yok.

Kumru'nun Ayrılması Bekleniyordu!

Yıldız'a yaptıklarından sonra Çağatay ve Kumru'nun diziden ayrılacağı düşünülüyordu. Ancak gelinen noktada Kumru karakteri bir süre daha dizide oynayacağa benziyor. Çağatay ile yasak aşk yaşadıkları için büyük tepki çekmekteydi. Berk Oktay, Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz'ı başrolde izliyoruz. Önümüzdeki haftalarda dizinin oyuncu kadrosunda bir değişiklik olur mu bilinmiyor.