Yasak Elma Dizisinde Beklenen Son Geldi! Yasak Elma Dizisi Herkesi Şok Etti..

Yasak Elma Dizisinde Beklenen Son Geldi! Yasak Elma Dizisi Herkesi Şok Etti..

Yasak Elma'da şok bir ayrılık gerçekleşecek. Çağatay ve Yıldız arasındaki ilişkinin bitmesi beklenirken, diziye kimin veda edeceği merak konusu oldu. Fox TV dizisinde reytingler iyice yükseldi.

Peki hangi oyuncu diziyle olan bağını kesecek? Berk Oktay hakkındaki iddiaları gündemi sarstı.

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde son zamanların en şaşırtıcı sahneleri yayınlandı. İzleyiciler, diziye her ne kadar tepki gösterse de Çağatay karakterine daha fazla sitem etti. Karakterin sürekli olarak başka kadınlarla eşini aldatması dikkat çekiyordu. Çağatay ve Kumru arasındaki ilişki, Yıldız tarafından fark edildi. Yıldız ise bunu belgelemek için farklı yöntemlere başvurdu. Ortaya çıkan gelişmelere göre ayrılık kapıda. Yasak Elma'dan kim ayrılacak?

Çağatay Yakalanacak!

Çağatay ve Kumru yasak ilişkisi bir fotoğrafçı tarafından kanıtlanacak. Böylelikle Yıldız'ın elinde önemli bir koz bulunuyor. Yıldız ve Enver, birlikte yaptıkları planla beraber Çağatay'dan kurtulma peşine düştü. İkilinin çabası sonuç verecek. Ancak bir yandan ayrılık sinyalleri herkes tarafından öğrenildi.

Çağatay ve Yıldız Ayrılıyor!

İkilinin diziden ayrılmasalar da ilişkilerinin biteceği öğrenildi. Boşanacaklar ve yollarına ayrı devam edecekler. Çağatay kendini nasıl savunacak veya nasıl bir reaksiyon gösterilecek merakla bekleniyor. Ayrıca Berk Oktay'ın hikayesi burada biter ise diziden ayrılabilir.