Yasak Elma Dizisinde Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Yasak Elma'DA Diziye Kimler Veda Etti?

Yasak Elma Dizisinde Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Yasak Elma'DA Diziye Kimler Veda Etti?

Başarılı oyuncularıyla dikkat çeken Yasak Elma dizisinde ayrılıkların sonu gelmedi. Bir oyuncunun daha diziden ayrılacağı açıklandı. Peki oyuncu kadrosundaki hangi isim ekranlara veda ediyor? Fox TV dizisinde reytingler yükselse de oyuncu kadrosu için aynı şey söylenemiyor. Öte yandan diziden yeni sezon müjdesi de geldi...

Fox TV dizisi Yasak Elma, yüksek reytingler elde etmeye devam ediyor. Dizideki bu gelişmeler dikkat çekmekte. Çünkü 5. sezonda olmasına rağmen dizinin sergilediği performans gerçekten de güzel. Şimdi ise Yasak Elma'da ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Geçtiğimiz hafta diziden ayrılan Nihan Aypolat'ın Arzu karakterine hayat verdiği biliniyordu. Şimdi ise hangi oyuncu ekranlara veda edecek? Yasak Elma oyuncu kadrosundan bir isim daha eksildi.

Ece Dizdar da Ayrıldı!

Ece Dizdar, Yasak Elma dizisinden ayrılıyor. Başarılı oyuncunun hayat verdiği Feyza karakterini daha fazla dizide göremeyeceğiz. Bu durum izleyicileri biraz üzdü. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı başrol oyuncu kadrosunda bir değişiklik olacak mı merak edildi. Önemli isimlerin oynadığı diziye dair nasıl bir gelişme yaşanacak göreceğiz.

6. Sezon da Çekilecek

Öte yandan 5. sezonun final olması bekleniyordu. Ancak bu sezon elde edilen güzel reytingle birlikte dizinin 6. sezonu da çekilebilir. Tüm bu ihtimaller dahilinde Yasak Elma adeta Arka Sokaklar gibi efsaneleşme yoluna doğru gidiyor.