Yasak Elma Dizisinde 2 Ayrılık Birden! Yasak Elma'da Oyuncu Kalmadı

Yasak Elma Dizisinde 2 Ayrılık Birden! Yasak Elma'da Oyuncu Kalmadı

Yasak Elma, yeni bölümüyle herkesi şaşırtmayı başardı. Yıldız artık kimse ile arkadaşlık kurmayacak. Çünkü Ender hakkında bir gerçeği öğrendi. Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın performansı da çok konuşuldu. Peki Fox TV dizisinde neler yaşanacak? Yıldız ve Çağatay boşanmasına dair son detaylar da paylaşıldı.

Yasak Elma dizisinde hiç beklenmedik anlar yaşanıyor. Dizide Yıldız'ın aldatıldığı öğrenildi. Berk Oktay'ın hayat verdiği Çağatay, Kumru ile yakalandı. Üstelik Yıldız her ikisini de ifşa ederek rest çekti. İkilinin yakın zamanda boşanması bekleniyor. Tüm bu gelişmeler dahilinde Yıldız ile Ender arasındaki ilişkinin de bozulduğu öğrenildi. Peki dizide neler yaşanıyor? Fox TV dizisi, izleyicilere ters köşe yaptı. Bu sayede reytinglerini de bir hayli arttırdı.

Yıldız ve Ender Küstü mü?

Yıldız, Ender ile Kumru'nun konuştuğunu öğrenince sinirlerine hakim olamadı. Bundan sonra hatır ve gönül işlerini bir kenara bıraktığını açıkladı. Herkese karşı tavrını net şekilde ortaya koydu. Doğan ve Kumru ile olan mücadelesini sürdüreceğini de belli etti. Artık Yıldız ile Ender'i bir arada göremeyebiliriz.

Yasak Elma Reytingleri Artıyor

Yasak Elma dizisinin reytingleri gittikçe artmaya başladı. Fox TV'de öyle olaylar yaşanıyor ki izleyiciler bir sonraki haftayı iple çekmeye başladı. Bundan ötürü dizinin en güzel zamanları ekrana geliyor diyebiliriz. Yeni bölümde Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakterini neler bekliyor hep birlikte öğreneceğiz.