Yasak Elma Dizisi Yeni Sezonu Başlamadan Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Hayranları Çılgına Döndü! Sitem Etti!

Yasak Elma Dizisi Yeni Sezonu Başlamadan Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Hayranları Çılgına Döndü! Sitem Etti!

Yasak Elma dizisinin yeni sezonunu hayranları dört gözle bekliyordu. Fakat Yasak Elma öyle bir haber verdi ki hayranlarını hüsrana uğrattı. Yasak Elma dizisi başlamadan ayrılıklar peş peşe geldi. Yasak Elma dizisinden kimler ayrıldı?

Başrollerde bulunmakta olan Şevval Sam ile Eda Ece`nin dizinin ilk bölümünden bu yana yer alırken; 85. Bölümünde ise diziye Talat Bulut yerine Berkt Oktay ile Erdal Özyağcıların girdiği görülmüştü. Sevilen isimlerin  yer almış olduğu dizide başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade ise diziden ayrılmıştı. Şahika karakterinin tekrardan diziye döneceği iddiaları konuşulurken; diziden ise iki 3 kişinin ayrılacak olması haberi ise duyuruldu.

Tekrar Ayrılma Kararı Aldı!

Diziye ara vermiş olan ve sonra tekrardan dönen Barış Kılıç, diziden tekrar ayrılma kararı aldı. Şahika karakterinin ise kardeşi Kaya`yı oynamış olan Barış Kılıç, aynı anda Ender`in tek aşık olmuş olduğu adamdı. Kaya ve Ender ikilisinin sevenlerine vermiş olduğu bu acı haberin ardındansa dizide bulunmuş olan 2 ismin daha vedası duyuruldu!

Başka Bir Dizi İle Anlaşma Yapmış!

Barış Kılıç`ın arkasından Zehra karakterini oynamış olan ve ilk bölümden bu yana dizide yer almış olan Şafak Pekdemir`in ayrılacak olması konuşulmaya başlanmıştı. Diziden ölerek ayrılacak olması iddiası açığa kavuşurken; başka bir dizi ile anlaşma yapmış olduğu da gündeme şok gibi düştü. Ancak, Şafak Pekdemir ile Barış Kılıç`dan hemen sonra diziye veda edecek son isim kim?

Herkes Şok Oldu!

Dizinin 85. Bölümünde diziye dahil olmuş olan Erdal Özyağcılar dizide Hasan Ali karakterini canlandırıyordu. Birçok kişi tarafından sevilen ismin diziden ayrılmış olması büyük bir şok yarattı. Henüz ekranlara gelmiş olmasına 2 ay varken bu kadar ismin diziden ayrılacağı ise büyük bir şok oldu.

Sevilen diziden 3 kişinin ayrılması ardından seyircilerine "Yazıklar olsun" yorumlarını söyletmişti.