Yasak Elma Dizisi Yeni Sezon Hazırlığında! Dizinin Ne Zaman Ekranlara Geleceği Belli Oldu

Yasak Elma Dizisi Yeni Sezon Hazırlığında! Dizinin Ne Zaman Ekranlara Geleceği Belli Oldu

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Yasak Elma dizisi yeni sezon hazırlığına başladı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yakın zamanda ekranlara geleceği ortaya çıktı. Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Detaylar..

FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisi yeni sezon hazırlığına başladı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Yasak Elma dizisinin 1 Eylül’de ekibin bir araya gelerek çekimlerine başlayacağı ortaya çıktı. Bunun dışında Dizide ‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece'nin çok heyecanlı olduğunu biliniyor.

Güzel oyuncu heyecanını kendisini takip eden hayranları ile paylaşmayı ihmal etmedi.  Bunun dışında dizinin kemik izleyici kadrosu da Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda ne olacağını merakla bekliyor. Diziden, kendi sahnelerinin yer aldığı bölümleri sevenleri ile paylaşan Eda Ece, heyecanını böylece ortaya koymuş oldu.

Yasak Elma dizisinin ne zaman ekranlara geleceği netlik kazandı!

Yasak Elma dizisinin ne zaman ekranlara geleceği netlik kazandı! Dizinin başrol oyuncusu Eda Ece heyecanını hayranları ile paylaşırken onlarda da video istedi. Bunun dışında Yasak Elma dizisinden geçtiğimiz sezon, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir diziden ayrılma kararı almıştı.

Alınan bilgiler neticesinde diziden ayrılan oyuncuların yerine başka karakterlerin olacağı biliniyor. Ayrıca Yasak Elma dizisinin 1 Eylül tarihinde çekimlerine başlaması ile dizisinin de ayni aynı içerisinde ekranlara geleceği söyleniyor. Konu ile alakalı resmi bir açıklama yapılmaması ile birlikte dizinin kemik izleyici kadrosu Yasak Elma adlı projenin ne zaman ekranlara geleceğini araştırıyor.

Yasak Elma dizisine hangi isimler dahil oldu?

Yasak Elma dizisine hangi isimler dahil oldu? Alınan bilgiler neticesinde diziden birçok oyuncunun ayrılması ile birlikte Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in de kadroya dahil olduğu ortaya çıktı. Diziye sonradan dahil olan oyuncuların hangi karakterlere hayat vereceği ise şimdiden merak ediliyor. İddialı bir şekilde ekranlara dönmeye hazırlanan Yasak Elma dizisine başka isimlerin de transfer olacağı ortaya çıktı.