Yasak Elma Dizisi Reytinglerde Çakıldı! Fox TV Yasak Elma Dizisi için Kararını Verdi..

Yasak Elma Dizisi Reytinglerde Çakıldı! Fox TV Yasak Elma Dizisi için Kararını Verdi..

Yasak Elma dizisi final iddialarıyla gündeme geliyor. Dizinin reyting sonuçları sezon başındaki gibi değil. Hal böyle olunca Fox TV'nin de reytinglere göre bir karar vermesi gerekecek. Dizinin son birkaç bölümü beklentileri karşılamıyor mu? Dizi için final tarihi belirlenmesi gerekebilir. İşte son dakika Yasak Elma gelişmeleri...

Yasak Elma, ekrana geldiği birkaç sezon arasında şu an için en zirve dönemini yaşıyor. Dizinin en önemli oyuncuları ayrılmış olsa dahi yeni sezonda öyle bir senaryo yazıldı ki herkes şaşırdı. Çünkü dizinin yeni bölümleri iple çekiliyor. Hikayenin fazlasıyla dikkat çekici olması reytingleri artırdı. Ne var ki son birkaç bölümdür izleyiciler diziye daha az ilgi göstermekte. Yıldız karakterinin başından geçenler çok iyi bir şekilde işleniyor. Peki Yasak Elma dizisi, reyting sonuçlarından sonra dizi için final kararı alacak mı? Fox TV'nin diziyi yakından takip ettiği belirtiliyor. Biran Damla Yılmaz gelişmesi de diziyi etkiledi.

Yasak Elma Final Yapacak mı?

Dizinin final yapması için resmi karar alınmış değil. Ancak gidişatı reyting kaybı yönünde olması dizinin sona ermesi için yeterli olacaktır. ABC1'de birinci olan dizi, AB'de ikinci sırada ve Total'de ise daha yeni ikinci sırayı kaybetti. Yine de genel itibariyle Fox TV'ye göre oldukça başarılı bir reyting tablosuna sahip. Bu durumda olan bir dizinin hemen final yapmasını beklemiyoruz.

İzleyiciler Diziye Bayılıyor!

Yeni sezondaki performansı çok beğenen izleyiciler, dizinin adeta küllerinden doğduğunu düşünüyor. Geçtiğimiz sezon finalinde diziden ayrılan iki önemli isim Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç ayrılıklarına rağmen dizi bir şekilde tutunmayı başardı.