Yasak Elma Dizisi Oyuncusunun Üstü Çizildi! Yasak Elma'dan Ayrıldığını Duyurdu

Yasak Elma Dizisi Oyuncusunun Üstü Çizildi! Yasak Elma'dan Ayrıldığını Duyurdu

Yasak Elma'da dikkat çeken bir gelişme yaşanıyor. Çağatay'ın yakalanmasından sonra Yıldız evliliği bitirme kararı aldı. Üstelik Kumru ile ilişki yaşamaya devam ediyor. Berk Oktay'ın artık diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Ünlü oyuncunun dizideki senaryosu bitti mi? Yeni hikayede Berk Oktay'a ve Çağatay'a yer var mı merak edildi.

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma'da tarihi bir an yaşandı. Çağatay ve Kumru'nun yasak aşkı geçtiğimiz bölümlerde ifşa edilmişti. Yıldız'ın tüm gerçekleri açıkladığı davette yaşananlar, konuklar tarafından da şaşkınlıkla takip edildi. Ancak bir gelişme daha var ki izleyiciler bu sefer nasıl tepki vereceğini şaşıracak. Berk Oktay diziden ayrılma kararı mı aldı? Ünlü oyuncunun ekranlara vedası çok konuşulur. Bir süredir dizide yer aldığı ve elinden gelenin en iyisini yaptığı biliniyor. Çağatay karakterini başarılı bir şekilde canlandırdı.

Çağatay ve Yıldız Ayrıldı

Yıldız'ın yüzüğü çıkararak Çağatay'a vermesi büyük olay oldu. İkilinin arasındaki ilişki resmi olarak sona erdi. Bu nedenle önümüzdeki haftalarda artık dizinin farklı bir hikayeyi konu edinmesi bekleniyor. Çağatay, bu ayrılıktan sonra vazgeçmeye pek de niyeti yok. Kumru ile olan ilişkisini tekrar gözden geçirir mi bilinmez.

Berk Oktay Ayrılıyor mu?

Berk Oktay'ın Fox TV dizisindeki hikayesi tamamlandı ise diziden ayrılabileceği ifade ediliyor. Ancak ünlü oyuncunun konuyla ilgili açıklama yapmaması da dikkat çekti. Sosyal medya hesabından diziyle ilgili güncel bir paylaşımda bulunmadı. Hayranları, onun vereceği kararı da merak ediyor.