Yasak Elma Dizisi Oyuncusu Kendi Kendini Bitirdi! Yasak Elma Oyuncusu Diziden Kovuldu..

Yasak Elma Dizisi Oyuncusu Kendi Kendini Bitirdi! Yasak Elma Oyuncusu Diziden Kovuldu..

Yasak Elma'da yeni bir ayrılık gerçekleşebilir. Güzel oyuncu Eda Ece'nin yakın zamanda diziden ayrılacağı iddia edildi. Kendi dizisini çekmek için girişimlere başlayacağını duyurdu. Fox TV'nin sevilen dizisinden ayrılması durumunda ne gibi gelişmeler meydana gelecek? Oyuncu diziden ayrılacak mı?

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Eda Ece ile ilgili pek çok soru soruluyor. Başarılı oyuncunun diziden ayrılacağı vurgulandı. Çünkü kendi dizisini çekmeyi planladığı öğrenildi. Üstelik bu girişimiyle beraber, katıldığı programda dizisine dair detaylar da verdi. Yasak Elma oyuncusunun bu kararı sonrasında gözler Fox TV dizisindeydi.

Komedi Dizisi Çekecek

Bölüm başına 30 dakikalık toplamda 10 bölümlük komedi dizisi çekmeyi planladığını söyledi. Kendi yapım şirketinin olduğunu da belirterek bu işlerle ilgilenmeyi istediğini ifade ediyor. Ünlü ismin bu hamlesi sevenleri tarafından ilgiyle karşılandı. Ancak bir yandan da diziden ayrılmasını istemiyorlar.

Yasak Elma'dan Ayrılacak mı?

Eda Ece'nin Yasak Elma'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Başarılı oyuncunun dizinin bel kemikleri arasında gösterildiğini belirtelim. Bu nedenle Yıldız karakterinin Yasak Elma dizisinde olması büyük ihtiyaç. Oyuncunun çekimler için çok fazla vakit harcamayacağı düşüncesi ile diziden ayrılmasına gerek kalmayacağı düşünülüyor. Böylelikle hem Yasak Elma hem de kendi projesi için vakit bulabilir. Üstelik henüz komedi dizisiyle ilgili senaryonun tamamlanmadığı vurgulandı.