Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Yasak Elma Dizisi Oyuncusu Dizi İfşa Etti! Yasak Elma İzleyicisi Resmen Ayaklandı

5. sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Yasak Elma dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Fox TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisi, son bölümü ile birlikte izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte haberin tüm detayları...

Yasak Elma Dizisi
Google News

Yasak Elma dizisi yayınlanan son bölümü ile birlikte reytingleri yeni elden bırakmadı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde Yıldız'ın İntikam planları izleyicileri memnun etti. Eşi ‘Çağatay’ ve arkadaşı ‘Kumru’nun yasak aşk yaşadığını öğrenen Yıldız, İntikam planlarını devreye soktu. Ayrıca dün akşam yayınlanan bölümü ile birlikte eşi ‘Çağatay’ ve arkadaşı ‘Kumru’nun yasak aşk yaşadığını herkesi göstererek intikamını aldı. Yıldız'ın İntikam planını ardından izleyicinin ise hırsı dinmedi.

Çağatay karakteri eleştirilerin odağı oldu

Yasak Elma dizisinde Çağatay karakteri olarak bilinen Berk Oktay Instagram hesabından Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz ile bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafın ardından dizi severler Berk Oktay'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Yaptığı paylaşım ile Yıldız hayranları çıldırdı

Berk Oktay'ın Biran Damla Yılmaz ile Fotoğraf paylaşması Eda Ece hayranlarını kızdırdı. Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece taraftarları bu fotoğrafın altına yorum yapmayı ihmal etmedi. Berk Oktay ise Biran Damla Yılmaz ile paylaştığı fotoğrafın altına çok yasak etiketini iliştirdi. Yıldız fanları ise Eda Ece ile bile böyle bir fotoğraf paylaşmadığını iddia ederek oyuncuya sitem dolu yorumlar yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise Yıldız'ın çok iyi intikam aldığını söyleyerek Kumru ve Çağatay karakterini hiç sevmediğini dile getirdi. Bu intikamın ardından Yasak Elma dizisinin izleyicileri bir sonraki bölümü merakla bekliyor.

<