Yasak Elma Dizisi Oyuncuları Arasında Büyük Kavga! Yasak Elma Dizisinde Neler Oluyor..

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları Arasında Büyük Kavga! Yasak Elma Dizisinde Neler Oluyor..

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi 5. sezonu ile birlikte ekranlara geldi. Alınan bilgiler neticesinde Yasak Elma dizisi iki hafta boyunca pazartesi akşamları reytinglerde birinci oluyor. İşte haberin tüm detayları…

İlk 4 sezonu başarılı bir şekilde sürdüren Yasak Elma dizisi 5. sezon hazırlıklarına devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde yeni sezona düşük reytingler ile başlayan Yasak Elma dizisi kısa sürede izleyicileri ekranları kilitlemeyi başardı.

Yıldız’ın intikam planı merak söz konusu oldu

Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi 5. sezonunda 116. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kumru ile Çağatay karakterlerinin yasak aşkı ortaya çıktı. Bunlar dışında ihaneti öğrenen Yıldız’ın ise İntikam planları merak söz konusu oldu.

Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Çağatay ve Kumru’yu bir arada fotoğraflamayı Başaran Yıldız, Emir'den yardım almayı da ihmal etmedi. Yıldız, Çağatay ve Kumru’nun buluştuğu eve kamera sistemi yerleştirerek buluşmalarının gerçekleştiği anı kaydetti. Pazartesi akşamı ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisi 117. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin fragmanında Yıldız'ın intikamını aldığı görülüyor. Bunun dışında Yıldız, Kumru ve Çağatay’ı herkesin bulunduğu bir davette rezil etme kararı aldı. Ayrıca diziye geçtiğimiz hafta katılan Doğan’ın eski sevgilisi Arzu dengeleri değiştiriyor. Arzu, şirkette Ender’in sinir krizi geçirmesine neden oldu. Bunun dışında Caner ve Ender, Arzu'yu alt etme planlarını da devreye sokar. Yeni bölüm fragmanı ile birlikte Yasak Elma dizisinin önümüzdeki hafta da zirvede yer alacağı görünüyor.