Yasak Elma Dizisi Ortalığı Yerle Bir Etmeye Geliyor! Yeni Sezonda Neler Olacak Neler!

Yasak Elma Dizisi Ortalığı Yerle Bir Etmeye Geliyor! Yeni Sezonda Neler Olacak Neler!

Pazartesi günü ekranlara gelen Yasak Elma dizisi rakiplerini geride bırakmayı başardı. Kalp Yarası isimli dizi ile mücadele eden Yasak Elma dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Alınan bilgiler neticesinde rakiplerini geride bırakan dizi tüm kategorilerde birincilik elde etti. İşte haberin tüm detayları...

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşma Yasak Elma dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 

5. yeni sezonuyla ekranlara gelen Yasak Elma dizisi izleyicileri ekran başına kilitlemeyi devam ediyor. Büyük bir dizi yarışına giren Yasak Elma dizisi, TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizi ile yarışacak. Alınan bilgiler neticesinde Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 8 Kasım Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Kasım ayı ile birlikte rekabetin artması ile Show TV Üç Kuruş isimli dizinin de ekranları geleceğini duyurdu.

Kasım ayıyla birlikte rekabet artıyor!

Kasım ayının yaklaşması ile birlikte Yasak Elma, Üç Kuruş, Alparslan Büyük Selçuklu ve Kalp Yarası isimli dizilerin rekabeti de artacak. Bu rekabetin yaklaşması ile birlikte Murat Aygen'in bir sözü ise dikkatlerden kaçmadı. Yasak Elma dizisinin oyuncuları ve teknik ekibi kutlama yemeğinde bir araya geldi. Dizinin birinci olmasının ardından bir araya gelen ekip kutlama yaparak Murat Aygen'in açıklamalarını dinledi.

Murat Aygen'den şaşırtan açıklama

Yasak Elma dizisinin oyuncularından olan Şevval Sam, dizi de her an her şeyin olabileceğini söyledi. Yasak Elma dizisinde Doğan karakterine hayat veren Murat Aygen ise dizide acayip şeyler olabileceğini söyledi. Ekip arkadaşlarının sözünü kesmesinin ardından Murat Aygen'in yaptığı bu açıklama ise dikkat çekti. Dizi severler bu açıklamanın ardından Yasak Elma dizisinin yeni bölümünü de merakla bekliyor.