Yasak Elma Dizisi Ne Zaman Final Yapacak Eda Ece Bizzat Açıkladı!

Yasak Elma Dizisi Ne Zaman Final Yapacak Eda Ece Bizzat Açıkladı!

Fox TV dizisi Yasak Elma tam olarak ne zaman final yapacak? Bu sezonun final sezonu olduğunu biliyoruz. Yine de izleyiciler güncel detayları merak etmekte. Dolayısıyla bizlere verilen bilgiler eşliğinde neler yaşanacağını öğreneceğiz. İşte Eda Ece'nin Yıldız karakteriyle birlikte yaptığı o açıklama...

Fox TV dizisi Yasak Elma'daki son dakika gelişmeleri ve dahası açığa çıkıyor. Sevilen yapıma ilişkin bizleri bekleyen detaylara da yer verildi. Peki ya Yasak Elma ekranlara ne zaman veda edecek? Öyle ki sevilen yapımda detaylarla birlikte bilinmeyenler de ortaya çıktı. Uzun zamandır ekranlarda olan dizide final tarihi verildi mi?

Eda Ece'den Şok Açıklama!

Eda Ece, yaptığı açıklamada diziye ilişkin önemli ifadelerde bulundu. Pek çok kişi final tarihini araştırmaktaydı. Oyuncu ise hem reytinglere dikkat çekti hem de dizinin ne zaman sona ereceğini vurguladı.

 “Dün yine 1. olduk… 6. senede yine birinci oluyoruz ama her güzel şeyin bir sonu var. Bu sene kapatıyoruz defteri… Hazirana kadar Yasak Elma’ya doyun… Yani sonra yokş… Çok ağlayarak veda edeceğiz. Ona eminim… Çok seviyorum yönetmenim Ece Erdek Koçoğlu’na bayılıyorum. Arkadaşlarımı çok seviyorum. Yasak Elma benim kalbimde hep yaşayacak… Bu sene de güzel güzel gitsin bakalım hazirana kadar sonra… Yeni işlere bakacağız…”