Yasak Elma Dizisi Finalinde Başroller Ölecek! Ender ve Şahika'ya Ne Oldu?

Yasak Elma Dizisi Finalinde Başroller Ölecek! Ender ve Şahika'ya Ne Oldu?

Yasak Elma dizisinin ne zaman final yapacağı kesinleşti. Dizideki başrol karakterleri ölerek ekranlara veda edecek. Aynı zamanda Yasak Elma'nın çok yakında final yapması bekleniyor.

Bir süredir ekranlarda olan Yasak Elma dizisiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Diziyi izleyenler, final yapacak olmasına ihtimal vermezken duyurulan bir gelişme tüm hayalleri alt üst etti. Özellikle de izleyiciler bu final haberini hiç beklemiyordu. Dizinin gidişatı ve reytingleri bu kadar iyiyken neden final yapacak henüz bilinmiyor. Ancak dizinin final tarihinin açıklandığı belirtildi.

Yasak Elma Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?

Yasak Elma'nı final yapacağı tarih netleşti. Sevilen dizi Yasak Elma, 113. bölümde ekranlara veda edecek. İlk başta sezon finali yapacağı sanılıyordu ancak dizinin komple yayın hayatının bitirmesi bekleniyor. Üstelik bu kadar kaliteli oyuncularla başarılı bir senaryo ortaya çıkarmışken dizinin veda etmesi izleyicinin aklını karıştırdı.

Yasak Elma Finalinde Yaşanacaklar

Öncelikle Şahika ve Ender karakterlerinin dizide öleceği belirtilmekte. İki başrol karakterinin ölerek diziye veda etmesi büyük sonun habercisi olacak. Bir başka gelişme ise Yıldız'ın hayatta kalması. Muhteşem üçlüden yalnızca Yıldız ölmeyecek. Bu da dizinin bir ömür unutulmayacak finaline damgasını vuracak.

Şevval Sam Müzik Kariyerine Başlayacak

Şevval Sam, Sarp Maden ile müzik projesine başlayacağı belirtiliyor. İkilinin beraber video çektiği anlar sosyal medyada çok konuşulmuştu. Daha sonra ileriki zamanlarda müzik yapıp yapmayacakları merak ediliyordu. Şevval Sam'ı set hayatından sıkılmasıyla beraber bu projesi her an gerçekleşebilir.