Yasak Elma Dizi Seti Karıştı! Yasak Elma Dizi Çekimleri Durduruldu

Yasak Elma Dizi Seti Karıştı! Yasak Elma Dizi Çekimleri Durduruldu

Yasak Elma'nın çekimleriyle ilgili skandal gelişme yaşandı. Fox TV dizisinde ünlü oyuncunun testi pozitif çıkınca herkes panik oldu. Dizinin bir süre yayınlanmayacağı konuşuluyor. Peki hangi oyuncunun testi pozitif çıktı? Fox TV'de Yasak Elma çekimleri iptal mi oldu? İşte diziye dair son detaylar...

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde tüm ekibe test yaptırıldı. Test sonuçlarına göre ise bir oyuncunun pozitif çıktığı ortaya çıktı. Derhal karantina altına alınan ünlü oyuncunun dizide bir süreliğine oynamayacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra Yasak Elma dizi çekimleri de iptal olabilir. Peki hangi oyuncunun testi pozitif çıktı? Salgın hastalığa yakalanan ünlü isim merak edildi. Son zamanlarda en çok konuşulan oyuncular arasında olan o isim, bir süre ekranlardan uzak kalacak.

Biran Damla Yılmaz'ın Testi Pozitif!

Yasak Elma dizisinin tüm ekibine test yapıldı ancak sadece Biran Damla Yılmaz'ın testi pozitif çıktı. Haliyle dizideki bu gelişme seyircileri bir yandan heyecanlandırdı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu nasıl merak edildi.

Yasak Elma Çekimleri Durdu mu?

Yasak Elma dizisi çekimleri henüz durmuş değil. Kumru karakterine ait sahnelerin daha önce çekilmesinden ötürü şimdilik öyle bir durum gözükmüyor. Ancak önümüzdeki haftalarda salgın sıkıntısının devam etmesi diziyi tehlikeye sokabilir. Şimdilik çekimlerin devam edeceği vurgulanıyor. Kısıtlı imkanlarla yapılan dizi çekimleri, salgın hastalıkla birlikte iyice zor hale geldi.