Yasak Elma Dizi Oyuncusu Eşinden Boşandı Ortalık Karıştı! Yasak Elma Dizisi Herkesi Şoke Eden Yeni Gelişme

Yasak Elma Dizi Oyuncusu Eşinden Boşandı Ortalık Karıştı! Yasak Elma Dizisi Herkesi Şoke Eden Yeni Gelişme

Yasak Elma dizisinde yaşanan gelişmeler hayret ettirdi. Fox TV'de Yıldız ve Çağatay arasındaki yüzleşme dikkatleri ikilinin üzerine çekti. Peki Yasak Elma'da boşanma işlemi sona erdi mi? Çağatay ve Kumru'nun mahkemeye birlikte gelmesi tepki gördü. Ancak Yıldız boşanmaktan vazgeçmişe benziyor.

Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde boşanma olayları diziye damgasını vurdu. Öyle gelişmeler yaşandı ki duyanlar şok geçirdi. Çağatay'ın iftiraları karşısında ne diyeceğini bilemeyen Yıldız, şaşkınlığını gizleyemedi. Peki ikilinin boşanması sona erdi mi? Çağatay ve Yıldız boşandı mı? Ne yazık ki Fox TV dizisinde çok üzücü olaylar meydana geldi. Yıldız'ın istediği bir türlü olmadı.

Çağatay ve Yıldız Boşanamadı

Kumru'nun boşanmalarında şahitlik yapması üzerine Yıldız'dan geri adım kararı geldi. İkiliyi bir arada görünce boşanmaktan vazgeçti. Ancak bu sefer de Çağatay'ın boşanmak için baskı kurduğunu görüyoruz. Hal böyle olunca roller resmen tersine döndü.

Yıldız İftiraya Uğradı

Çağatay'ın mahkemede söylediği yalancı ve ahlaksız sözleri diziye damgasını vuracak. Yıldız adeta hayatının şokunu yaşayacak. Çünkü hem aldatılıp hem de iftiralara maruz kalıyor. Fox TV izleyicileri de Yasak Elma'nın yeni bölümünde yaşanan bu olaya tepkisini dile getirecek. Dizinin yeni bölümünde daha ne gibi olayların yaşanacağını hep birlikte izleyeceğiz. Görünen o ki fragman bu kadar heyecanlı geçti ise dizinin tam bölümü daha da iyi olacak.